Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik? Miért most vérzek?
2 éve szedem a Lindynette 20-at, eddig nem volt semmi probléma. Néha be-becsúszott, hogy kimaradt 1-2 tabi, de semmi gond nem volt belőle. Mindig hajszál pontosan megjött, szinte órára ki tudtam számolni. Előző hónapban 1 nappal előbb jött meg. Furcsálltam, de annyira nem foglalkoztam vele, 1 nap nem nagy dolog. Most viszont hétfőn megjött (10 nappal korábban), és csak jövő hét csütörtökön kellett volna. Nem vérzek annyira mint szoktam, de nem is kevés.
Az érdekelne, hogy folytassam-e tovább a szedést vasárnapig, mintha mi sem történt volna, jövő héten pedig hagyjam abba ahogy szoktam? Meg fog jönni így is csütörtökön még ezen a mostani vérzésen felül? Vagy ennyivel kész vége, legközelebb 1 hónap múlva? Miért van most ez a keveredés, amikor mindent ugyanúgy csinálok mint eddig? :S

El is megyek amint tudok, mert ez így tényleg nem normális, nem szokott így megjönni közben. :S
12:39-es válaszolónak:
Nem arra értettem, hogy nem lett belőle gond, hogy nem csúszott be a terhesség, hanem hogy a vérzés nem lett tőle rendszertelen, mint most. Én is tudom hogy kell ilyenkor kiegészítő védekezés. :)
Utolsónak: hát valami hasonlóra gondoltam én is, sejtettem is, hogy jövő héten is meg fog jönni, megerősítettél ebben a feltételezésben, köszönöm. :)
Köszi az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!