Miután belém hatol, meddig vérzek. Vagy hogy történik mindez?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és csak szeretném megtudni, hogy mi történik amikor behatolnak. Hogyan kell elképzelni a vérzést?2011. jan. 17. 20:39
1/9 anonim válasza:
Legtöbbször nincs semmiféle vérzés. Ha van akkoris csak pár csepp, ami rendszerint elkenődik a párod hímtagján. Le se kell mosni ha nem zavar titeket, nyugodtan folytathatjátok.
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. jan. 17. 20:44
3/9 anonim válasza:
Szerencsés esetben úgy történik, ahogy az első válaszoló írta, viszont van aki jobban vérzik. Mi a behatolás után egy kicsi vért vettünk észre az óvszeren, meg egy csepp a lepedőre is rákerült, raktam be betétet éjjelre, reggelre nem volt rajt semmi nyom, viszont másnap délelőtt vérezgettem, kb annyira mint a menstruációm vége felé. Délutánra már nem.
4/9 A kérdező kommentje:
Végre normális válaszok :) Talán már "egyesek" alszanak.
2011. jan. 17. 20:47
5/9 anonim válasza:
Én azok közé tartozom, akik nem véreztek és még csak nem is fájt. Eleinte én is paráztam ilyeneken, aztán mikor nem fájt meg semmi kicsit ledöbbentem. A barátnőm is keserített hogy neki mennyire fájt, meg hogy vérzett egy picit. De tényleg csak pár csepp amúgy, ha még véreznél is :)
6/9 anonim válasza:
Hát én pár cseppnél erősebbet mondanék, nálam olyan 3.napi mensesnek felelt meg, és másnap is volt. Biztos ami biztos, törölköző jó ha van kéznél... 20/L
7/9 anonim válasza:
Én úgy másfél napig véreztem és a párom ezt izgatónak vette és egy teljes napig nyalta a véres puncim.
8/9 anonim válasza:
Bizonyára az utolsó válaszoló lány Roberto névvel...
Nekem fájt picit, de közben nem véreztem, a gumi sem lett olyan meg semmi, hanem mikor utána kimentem pisilni akkor jött pár csepp és ennyi volt. De ez mindenkinél változó.
18/L
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Roberto meg lebukott :D
2011. jan. 18. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!