Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges a terhesség ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges a terhesség ilyen körülmények között?

Figyelt kérdés
Pasimmal szex közben nem használtunk gumit, ő nem ment el, én is csak nedves voltam. A végén azért hagyta abba, mert elfáradt, kevés esély lett volna arra, hogy elmenjen, gondolom azt éreztem volna. Kezdős vagyok, csak egy megerősitésre van szükségem. A váladékba ha kerülne is spermium, lehetek terhes ha nem menstruáltam 3 hónapja? (Hormonzavarok)
2011. jún. 15. 10:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ha tegnap történt, mi a jó büdös francért csináljon tesztet? Ne égess már ki.

Két hét utén mutat ereményt, a legérzékenyebb is csak 10

2011. jún. 15. 12:31
 12/18 A kérdező kommentje:
Tesztet nincs ertelme csinalnom egy nap utan s eddig tudom mi a helyzet. Gondolkodok azon, hogy vegyek egy 72 oras fogamzasgatlot vagy sem? Azutan milyen gyogyszereket irhat fel az orvos ha megis?
2011. jún. 15. 12:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Hát, ha akarsz bevenni esemény utánit, akkor azt minél hamarabb érdemes feliratnod. Más kérdés, hogy felírja e, ha tényleg hormonzavarod van. 72 óra után már nem sok megoldás van sajnos tudtommal :S
2011. jún. 15. 14:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Holnap van programozasom orvoshoz reggel 10, olyankor lesz kb a 30. ora. Ha az orvos felirja es megerositi, hogy tenyleg lenne valami gond akkor nem lenne egeszen keso. Remelem, hogy csak paranoja az egesz. :|
2011. jún. 15. 15:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem paranoIa. Ugyanis így is lehetséges a terhebeesés. De mivel neked feltehetőleg nincsen peteérésed, eléggé elcsodálkoznék, hogy ha egyetlen ilyen aktusból baj lenne. Arról nem is beszélve, hogy a hormonháztartásod így sincs rendben, ha beveszel egy 72 órást, akkor aztán lehet, hogy az isten se rázza helyre.

Előbb kellett volna gondolkodni.

2011. jún. 15. 15:24
 16/18 A kérdező kommentje:

Igaz. Felelotlen volt nagyon, sose jartam meg igy, meg hasonlo felelotlen esetet se egesz eletemben.

Vegulis ha megesne akkor se adhatna az orvos 72 orasat, olyan esetben akkor mi a teendo? A gyogyszeres veteles se jobb a hormonrendszerre, egyertelmuen marad a veteles?

2011. jún. 15. 15:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Milyen vetélésről beszélsz? Abortusz van, nem vetélés. Gyógyszeres abortusz meg Mo-n nincsen.

De ha annyira ragaszkodsz hozzá, az orvos úgy is ad tablettát. Végül is nem az ő gondja.

2011. jún. 15. 15:56
 18/18 anonim válasza:
hát ha úgy vesszük van utána vetélés...az abortuszt szokták művi vetélésnek is hívni...és igen, ha a 72 órásról lecsúsztál akkor csak az maradt, de itt előjön a kérdés h mi van ha meg feleslegesen veszed be az így is rendetlenkedő hormonrendszeredre...a teszt már csak akkor mutat eredményt amikor a 72órásról lecsúsztál...az egész egy szívás..sok fejtöréstől megkíméled magad ha védekeztek rendesen. a te speciális helyzetedben a peteérés hiánya miatt nem hiszem h kell tartani terhességtől...de biztosat csak az orvos mondhat!
2011. jún. 15. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!