Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám most elkerülni a terhességet? Ma lefeküdtem egy sráccal és nem védekeztünk Elvileg vigyázott és hamarabb kivette. De én nembízok ebben.
"forró víz+só+ecet és abban kell ülni 1,5 órát és biztos kitisztulsz.."
Szerinted ha ez működne - nem ezt használná az összes nő???
ORVOS!
Kérjél esemény utáni tablettát. De gyorsan, mert az idő múlásával egyre kevésbé hat!
" Hogy lehet egy helyen ennyi rosszindulatú buta ember. :)"
Jah, bocs, hogy mi vagyunk a buták, mert mi előbb gondolkodunk, aztán dugunk, és ráaásul még védekezünk is. Persze a kérdező az okos...
Az eszem megáll az ilyen hülyéken, komolyan...
Kedves kérdező: Első válaszoló vagyok. :D Remélem engem nem sorolsz be az oltogatók közé. Való igaz, kellett volna védekezni, de ami történt megtörtént. Így már csak a tabi maradhat, vagy persze a baba. Én is az ellen vagyok hogy piszkáljuk a másikat, de 14(!) éves fejjel érettebben gondolkodom mint itt néhány ember.. Igenis élek szexuális életet én is, és igenis odafigyelünk, mielőtt megjegyezné valaki. Nem kell egyből a másikat a kor miatt cukkolni, vagy amiatt ha egyszer nem védekeznek.
Amúgy kedves kérdező: Tudok neked nagyon olcsón jó minőségű gumit ajánlani. A Vateráról lehet rendelni 50 db-os kiszerelést, sokkal gazdaságosabb mint 600 Ft-ot kidobni 3 db-ért. Ha jól emlékszem akkor az 50 db-os 1200-1800 Ft között mozog, de utána is nézhetsz ha akarod. Fizetés után egy héttel már ki is szállítják a csomagot. Nálunk bevált. Nem hibásak, sőt, többnyire még "ajándék" plusz óvszereket adnak. :D Szerintem sokkal olcsóbban jössz így ki. ;)
A sok hülye okoskodóra meg ne hallgass. Ahelyett hogy segítenének, inkább csak oltogatni tudnak, hidd el, ismerős. :) Nem kell velük foglalkozni.
14/L
Biztos van ott kereső: írd be.
De vigyázz, mert ott nem szokás személyesen találkozni.
Ő föladja a csomagot, te meg a pénzt (átutalod, ilyesmi).
Vannak csalók, akik nem adnak fel semmit.
Ha lehet, utánvéttel vásárolj (még ott is lehet csalni azzal, hogy nem azt küldi, amit ígért).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!