Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma vattem be az 1. szem tablettát (Belara). Mennyi idő után nyújt védettséget? Biztos ami biztos várjam meg az 1 hónapot?
Nem a dokidtól kellett volna megkérdezned???
Ha biztosra akarsz menni, 1 hónapot vársz.
Tényleg hét nap van a betegtájékoztatóba írva.
Én ezt egyáltalán nem értem, kérlek segítsetek, minek kell akkor egy hónapot várni? Viccből írják rá szerintetek a papírra? Szerintetek ők nem raktak rá plusz "biztonsági" napokat?
Nem jut eszembe jobb hasonlat, de: ha az van írva egy festékre, hogy száradási idő: 1 óra. Akkor te vársz 4 órát, mert miért ne?
Normális peteérés esetén 7 nap után biztos, hogy nincs érett pete a petefészkedben, petevezetékedben, mert nem él addig egy érett/megtermékenyítetlen pete. Az esetek legnagyobb százalékában ez a helyzet.
Előfordulhat azonban, hogy volt egy megérett petéd, ami ciszta/gyulladás vagy más probléma miatt kihasad. Kicsi az esély, de lehetséges. Ezért szokták mondani a legalább 2 hetet, teljesen biztos 1 hónapot kell várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!