Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek? A barátommal nyaralni mentünk és 4szer belém élvezett. Mind a négy alkalom után zuhanyrózsával kimostam magamból azonnal.
egyszer még rá lehet fogni, hogy véletlen de az is felelőtlenség
de hogy 4szer erre nem tudok mit mondani szüleiteknek kellett volna védekezni
utolsónak: a legtöbb 72 órás ma már nem azzal hat, hogy vérzést vált ki. én is vettem be, és a vérzésem utána csak egy héttel jött meg, normál időben. most már a modernebbek más módon akadályozzák a beágyazódást, nem a hirtelen hüvelynyálkahártya lelökéssel.
Hogy milyen tudatlanok egyesek, atyaúristen:O
Milyen hüvelynyálkahártyáról hablatyolsz, te anyám? A 72 órás pedig nem a megtermékenyítést akadályozza, hanem a beágyazódást! Vagyis ha védekezést nélkül szexelt valaki, és megtermékenyült, akkor a 72 órás a már megtermékenyített petét nem hagyja beágyazódni vagyis olyan mint egy kisebb abortusz. És ilyenkor pedig a MÉHNYÁLKAHÁRTYA ÉS NEM PEDIG A HÜVELYNYÁLKAHÁRTYA lökődik le!
kérdező, nagyon nem a szüleidet sértegette.
Azt írta, h nekik is védekezniük kellett volna, és akkor te nem lennél, és úgy mennyivel egyszerűbb lenne az egész.
Elmentél már orvoshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!