Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek? A barátommal nyaralni mentünk és 4szer belém élvezett. Mind a négy alkalom után zuhanyrózsával kimostam magamból azonnal.
akkor menj a gyógyszerért!
A mosás semmit nem ér,addigra a spermiumok a méhedben vannak (orgazmusnál azonnal "beszívja" a méh),onnan nem tudod kimosni,csak a hüvelyből.
a fogamzásgátlót rendszeresen kell szedni,ha beszedsz 1 szemet nem ér semmit. És ha csak akkor kezded el szedni, akkor sem ér semmit sem.
A fogamzásgátló nem olyan, hogy szedem 1-2 hétig...
Sok idő kell mégkifejti a hatását, majd ahhoz is hogy teljesen kiürüljön.
Menj el dokihoz, a 72 órás még lehet hogy segít...
Aztán imádkozz, de ha még szeded a fogamzásgétlót, azzal nem érsz el semmit, max lesz egy nyomorék gyereked. (Bár az anyja értelmi szintjéből következtetve fogamzásgátló nélkül is van rá esélye)
Hogy lehet vki ennyire hülye? Alapból a PCO miatt szar a hormonháztartásod (már bocs, tudom milyen, nekem is az van), erre még elkezdesz rá összevissza fogamzásgátlót szedni. Azt nem lehet úgy, hogy amikor eszedbe jut beszeded. Mégis honnan szereztél gyógyszert?
Ha meg nem akarsz gyereket, miért nem védekezel? Azt hiszed PCO-val nem lehet teherbe esni?
Remélem nem esel teherbe, ilyen idióták inkább ne szaporodjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!