Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen spirált érdemes felraka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen spirált érdemes felrakatni? Márka és ár is érdekelne!

Figyelt kérdés
Ráadásul azt hallottam a napokban,hogy a spirált már csak műtőben helyezik fel,nem a szakrendelőben!Erről valaki valamit?
2011. jún. 10. 14:18
 1/8 WhiteLabel ***** válasza:
Erről én sok mindent nem tudok mondani, fiú vagyok, de úgy gondolom hogy ezt a nőgyógyász fogja neked megmondani hogy milyen fajta a neked való.
2011. jún. 10. 14:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az olcsóbbik is megteszi.. én ilyet használtam és nem estem teherbe.

Igen jól hallottad a spirált szakrendelésen egy lelkiismeretes orvos nem fogja felhelyezni. Nekem is be kellett mennem a kórházba ultrahangon keresztül nézte hogy jó helyre került fel nem -e szúrta át a méh falát.

2011. jún. 10. 14:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat,de szeretnék másfelől is tájékozódni,mivel a dokim egyre esküszik(ami a legdrágább),és nem feltétlen mindig a legdrágább a jobb!Ja és szeretnék megspórolni egy 10000ft-os orvoslátogatási vizitdíjat!
2011. jún. 10. 14:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Utoló válaszolótól kérdezném,hogy neked milyen van?És mikor helyezték fel?
2011. jún. 10. 14:23
 5/8 anonim válasza:
Ha igazán jót akarsz, akkor csakis a Miréna (hormon) spirált ajánlom. 5 év a szavatossága, akkor érdemes, ha addig legalább még nem akarsz gyereket. Iszonyú jó, nincs menstruáció, hasgörcs...,kellemetlen panaszok. Menj be egy kórházba rendelésre, felírja neked és ingyen fel is rakja!
2011. jún. 10. 14:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolónak is,de igazából nekem ez nem tetszik,hogy nem menstruálok.Igaz,hogy utálom,de innen tudom,hogy a szervezetem jól működik.Ezt a dokim is ajánlotta amikor erről beszéltünk.
2011. jún. 10. 14:43
 7/8 anonim ***** válasza:

az én dkoim meg pont nagyon ellene van a mirénának.

"A legjobb spirál sajnos nem kapható itthon, de lehet rendelni a Pharmafutáron keresztül, ez a Multiload Cu."

ez az ő véleménye:)

2011. jún. 10. 17:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha már szültél és nem nagyon akarsz többé gyereket, csak akkor teszik fel! Ugyanis elég könnyen meddőséget okozhat a spirál...
2011. jún. 11. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!