Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen spirált érdemes felrakatni? Márka és ár is érdekelne!
Figyelt kérdés
Ráadásul azt hallottam a napokban,hogy a spirált már csak műtőben helyezik fel,nem a szakrendelőben!Erről valaki valamit?2011. jún. 10. 14:18
1/8 WhiteLabel válasza:
Erről én sok mindent nem tudok mondani, fiú vagyok, de úgy gondolom hogy ezt a nőgyógyász fogja neked megmondani hogy milyen fajta a neked való.
2/8 anonim válasza:
Szerintem az olcsóbbik is megteszi.. én ilyet használtam és nem estem teherbe.
Igen jól hallottad a spirált szakrendelésen egy lelkiismeretes orvos nem fogja felhelyezni. Nekem is be kellett mennem a kórházba ultrahangon keresztül nézte hogy jó helyre került fel nem -e szúrta át a méh falát.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat,de szeretnék másfelől is tájékozódni,mivel a dokim egyre esküszik(ami a legdrágább),és nem feltétlen mindig a legdrágább a jobb!Ja és szeretnék megspórolni egy 10000ft-os orvoslátogatási vizitdíjat!
2011. jún. 10. 14:23
4/8 A kérdező kommentje:
Utoló válaszolótól kérdezném,hogy neked milyen van?És mikor helyezték fel?
2011. jún. 10. 14:23
5/8 anonim válasza:
Ha igazán jót akarsz, akkor csakis a Miréna (hormon) spirált ajánlom. 5 év a szavatossága, akkor érdemes, ha addig legalább még nem akarsz gyereket. Iszonyú jó, nincs menstruáció, hasgörcs...,kellemetlen panaszok. Menj be egy kórházba rendelésre, felírja neked és ingyen fel is rakja!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolónak is,de igazából nekem ez nem tetszik,hogy nem menstruálok.Igaz,hogy utálom,de innen tudom,hogy a szervezetem jól működik.Ezt a dokim is ajánlotta amikor erről beszéltünk.
2011. jún. 10. 14:43
7/8 anonim válasza:
az én dkoim meg pont nagyon ellene van a mirénának.
"A legjobb spirál sajnos nem kapható itthon, de lehet rendelni a Pharmafutáron keresztül, ez a Multiload Cu."
ez az ő véleménye:)
8/8 anonim válasza:
Ha már szültél és nem nagyon akarsz többé gyereket, csak akkor teszik fel! Ugyanis elég könnyen meddőséget okozhat a spirál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!