Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szed valaki Novynette fogamzásgátlot? Milyen mellékhatást váltott ki nektek?
Én is novynettet szedek. Nekem semmi mellékhatás nem jelentkezett, tökéletesen meg vagyok vele elégedve! :)
Mivel 21szemes, ezért ha szombaton veszed be az első szemet, a 21.szem gyógyszer bevétele péntekre fog esni és a menstruációd minden valószínűséggel nem fog rögtön szombatra megjönni, hanem hétfőre-keddre (majd kialakul). És a 7 napos szünet után az első szemet ismét szombaton fogd bevenni. (és pozitív mellékhatásként nem fog a menstruációd 7napig tartani)Szóval tényleg nem fogsz hétvégente női gondokkal küszködni! :) Ügyesen, okosan, ne felejtsd el bevenni mindennap :)
Amióta szedem nagyon fáj a hasam menstruációnál, valamikor a tampont is nehéz felhelyeznem, mert fáj belülről. Egyébként semmi más panaszom nincs, megvagyok vele elégedve!
Talán még a mellem is nőtt tőle egy picit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!