Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hevesen csináltuk azért képződött ilyesféle "síkosító"?
Hogyiskezdjem, szóval barátommal 7nappal ezelőtt feküdtünk le először semi gond nemvolt óvszerhasználat közben, minden zökkenőmentesen ment .
Ma volt a második "összebújásunk", ezmár sokkal jobb volt.Ugyanúgy bennem ment el mint az elsőnél , utána ellenőriztük a gumit semmi baja nemvolt ...igenám csak belőlem (hüvelyváladék) folyt ki vagy legalábbis szerintem azvolt ami hasonlitott az ondóhoz.krémes állagú. Hülyeségnek tartom h sperma lett volna hiszen se mellette nemfolytki sem pedig a gumi nemszakadt ki ... de megijedtem és őis ...lehet h túl gyorsan és hevesen csináltuk azért képződött ilyesféle "síkosító"?....:D ... leellenőriztem kezemmel is ésmég citromlevet is használtam kezem leöblítésére mert ez ugye lelassítja a spermiumokat. Kis nyugtatást várok h nincs semmi baj hiszen terhes csaknem lehetek :D :) (nemszeretnék rosszindulatú megjegyzéseket, megnyílvánulásokat :)..)....csak kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is)
szerintem az csak a hüvelyváladék lehet.lehet kicsit jobban benedvesedtél mint máskor, ami nem baj....
nyugtatás képpen én vennék 1 terhességi tesztet v elmennék nögyógyászhoz....de ha nem szakadt ki a gumi akk nincs okod a félelemre, nyugodj meg:)
Ki van zárva hogy idősebb legyél 18 évnél. Miért hazudtál a regelésnél a korodat illetően???
Ha pedig elmúltál 18 akkor no comment a kérdésedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!