Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
H a betiltanák az abortuszt, mennyit változna a hozzáállásotok a fogamzásgátlással kapcsolatban? Jobban odafigyelnétek, ha tudjátok, hogy ilyenkor nincs "visszaút"?
Arról most nem nyitnék vitát, hogy betiltják, nem tiltják, mi van az új Alkotmányban, és a többi. Csak maga a konkrét kérdés, amire választ szeretnék kapni: ha tudod, hogy nem lehet sehogy megoldani, ha véletlen teherbe esel, tök mindegy, mit szól a fiú, a lány, a családotok, stb, muszáj lesz kihordani és megszülni a gyereket, az változtat azon, hogy most hozzáállsz a védekezéshez?
Szerintetek aki ilyen lazán kezeli a dolgot (megszakításos védekezés, és társai), az változtatna szokásain, vagy továbbra is ilyen felelőtlenek lennének?
Változna az, hogy a 13-14 évesek nem szexelnek ennyire felelőtlenül?
Mit szólnátok hozzá, ha összejöttök egy 16 éves fiúval/lánnyal, és kiderül, hogy van már gyereke? (Sokkal több lenne az ilyen eset, mint most.)
Fiúk és lányok véleménye is érdekel!
Kétségbe esnék, ha betiltanák...
Nem szedtem semmit, tervezett baba, 22 éves voltam, amikor született. Megszületett kiderült Down szindrómás.
Azóta volt egy végigrettegett terhességem, ami szintén tervezett volt, egészséges kislány született belőle, aki már 9 éves. (nem sorolom, ezer meg egy vizsgálat, terhességi cukorbetegség és egyebek). Jelenleg fogamzásgátlót szedek, de ha ilyen előzmények után gyóygszer mellett terhes lennék, nem vállalnám. Minden percemben a fiamra felügyelek, és mellette ott a lányom. Dolgozni nem tudok menni a fiam miatt, ápolásin vagyok.
Ha elvennék az abortusz lehetőségét, nem tudom mi lenne.
Megjegyzem, soha nem estem teherbe, amikor nem akartam, de egy véletlen bármikor közbeszólhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!