Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nigra kérdése:
Normális, hogy ennyire gyenge?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el szedni a Symicia nevű fog.gátlót. Kedden vettem be az utolsó tablettát az első levélből. Tegnap volt egy kis barnázásom, ma pedig megjött, de nagyon nagyon gyenge, ilyen éppenhogycsak, a hasam se fáj szinte egyáltalán. Pedig a Nuvaringtől erősen meg volt, fájt is. Rendesen szedtem a symiciát az elején kiegészítő védekezés is volt, mégis van bennem egy kis félsz. Normális lenne, hogy ennyire gyengén van meg?2011. jún. 5. 10:53
1/7 anonim válasza:
Előfordulhat.
Én is hasonló cipőben járok.
Én gyengébbről erősebb gyógyszerre váltottam, ma van a 3. nap, hogy megjött, de már alig van.
Nagyon remélem, hogy csak az új gyógyszer okozza (teszt negatív az utolsó együttléttől számított 17. napon)
2/7 A kérdező kommentje:
Ilyesmi igen. Annyi különbséggel, hogy ma reggel jött meg de mintha az utolsó nap lenne. Éppen, hogy csak egy-egy folt. :(
2011. jún. 5. 11:22
3/7 anonim válasza:
lehet, sok ez a gyógyszer, vagy csak szokja a szervezeted.
Várd meg a következő hónapot, talán rendeződik
4/7 A kérdező kommentje:
hál istennek erősödött, meg a dokimat is felhivtam tegnap azt mondta nem gáz, meg ittam is meghozó főzetet, csak én rémültem halálra, mert 17 hós lányka mellé nagyon nem akarunk még egyet :) de, hogy teljesen nyugodt legyek tesztelek is egyet ma. biztos ami biztos :)
2011. jún. 6. 07:16
5/7 anonim válasza:
Milyen az a meghozó főzet?
Leírnád nekem?
Teszt mit mutat?
Nekem negatív, de a 3. nap igen gyenge volt, 4. nap meg már semmi.
Nekem két nagy gyerekem van, nem tudnánk még egy 3. babát bevállalni.
6/7 A kérdező kommentje:
teszt negatív. főzet: fél liter vízben 10 percig főzni rozmaringot, petrezselymet, babérlevelet és aloét. borzasztó az íze de hatásos :)
2011. jún. 7. 17:06
7/7 anonim válasza:
Óó, nagyon köszi, elmentem
Nekem gyengén volt, de 5 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!