Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló abbahagyása után mikor kell megjönnie a memstruációnak?
Figyelt kérdés
Előtte 2009óta szedtem, most az orvosom tanácsára szüneteltettem egy kicsit. Hány napra kellene megjönni ilyenkor? Régen az utolsó tabletta után 4.nap reggel jött meg. Akkor most is majd 25 napra kellene megjönnie???2011. jún. 2. 08:22
1/10 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírásért.. Menstruációnak !
2011. jún. 2. 08:23
2/10 anonim válasza:
Első hónapban ugyanúgy,mint máskor.Utána felborulhat a rend,de ez sem törvényszerű.
3/10 anonim válasza:
Szerintem ha minden normális, akkor az 1. ugyanúgy jön meg mint a szedési szünetben- hiszen a szervezetednek még ugyanaz az állapot áll fenn, mint mikor simán nem szedted az 1 hétben. Viszont akkor az még csak ugyanúgy megvonásos vérzés. Utána viszont ki tudja... Van olyan ismerősöm, akinek 1 évig nem jött meg, miután abbahagyta a gyógyszert, másnak fél évig, másnak meg teljesen összevissza lett... Ha előtte normális ciklusod volt, akkor van esély rá, hogy most is beálljon rendesen, ha nem, akkor nem valószínű, hogy most normális lesz.
4/10 anonim válasza:
Nekem miután abbahagytam a 7.napos szünet után kb 6hétre jött meg,nagy fájdalmakkal.De 6 hétig fájtak a petefészkeim,a hüvelyem és folyásom is volt... Most kiváncsi vagyok másodjára is megjön-e valamikor...
5/10 anonim válasza:
Normális esetben ugyanúgy 25-30 napos ciklus szerint.
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem is fáj a bal petefészkem és tegnap óta viszketek is de folyásom nincs. 11-én vettem be az utolsó tabit, 14én volt a menzim első napja. Szóval ha tényleg 25. napra jön akkor jövő héten 7én meg kell hogy jöjjön..
2011. jún. 2. 12:13
7/10 anonim válasza:
Én 1 hónapja hagytam abba a fog.gátlót, pontosan a 28.napra meg is jött rendesen, semmi bajom. (Lekopogom.) Sokan mondják, hogy hullik a hajuk,nem menstruálnak,pattanásosak lettek, híztak,összement a mellük, sorolhatnám... Nem minden esetben. Az orvosom azt mondta, hogy akinek szedés alatt sem volt problémája,általában az után sem lesz. Úgyh. sztem neked is rendben lesz. :)
8/10 anonim válasza:
Nekem sem volt semmi gondom az abbahagyás után, nem pattanásosodtam ki, nem lett folyásom, minden visszatért a régi kerékvágásba, az abbahagyás után szépen megjött az utána való hónapban magától, időben. A vérzésem mennyisége több lett, de ez természetes.
9/10 anonim válasza:
Nekem kb 6hét múlva jött meg abbahagyás után.Most kiváncsi vagyok meg jön-e még másodjára is... :/
10/10 anonim válasza:
Ja bocsi 77%os vagyok én már egyszer válaszoltam :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!