Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a helyzet akkor ha az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyzet akkor ha az Escapelle eset utáni tabletta nem hatott?

Figyelt kérdés
Marad a terhesség, vagy abortusz, esetleg a doki tud adni valami gyogyszert ami még megakadályoza a terhességet?
2011. jún. 1. 11:31
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

nem lett terhes, ne idegeskedj. amúgyis, esemény utáni után nem is nagyon tanácsolják, hogy megtartsa a babát, mert a nagy adag hormon miatt könnyen lehet beteg. szóval ne idegeskedj.

mellesleg ha meg mindenki kinyírna benneteket, akkor legyen anyni eszetek, hogy nem szexeltek védekezés nélkül. rémes, hogy dugni már van eszetek, de amúgy meg...

2011. jún. 1. 12:00
 22/38 anonim ***** válasza:
Hát bakker, ha védekezés nélkül csináljátok, akkor sok sikert a gyerekhez, mert egyszer tuti összejön.
2011. jún. 1. 12:01
 23/38 A kérdező kommentje:
én 19 ő 18
2011. jún. 1. 12:01
 24/38 anonim ***** válasza:

Elég sok nem okos dolgot összehordtál.

Nem akarod, hogy a barátnőd fogamzásgátlót szedjen, mert méreg? Mit gondolsz, az esemény utáni nádcukorból van? Ugyanolyan hormontabletta, csak hatalmas adagban.

Óvszerről hallottál?

Félted az antibébi bogyótól, de olyan gyógyteát itatnál vele, ami vetélést okoz? Ez rettenetes beavatkozás egy nő szervezetében.Hát ez a méreg, nem a tabletta.

És igen, ha bevette a lórúgás hormont, akkor nem lesz terhes.

2011. jún. 1. 12:04
 25/38 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen már ésszel kellene szeretkezni.

Namindegy. Igazából itt naponta 20x leírják, hogy a megszakítás nem védekezés, de ezek szerint feleslegesen.

Én sem írom többet, mert ha ennyiből nem fogtátok fel, akkor ezután sem fogjátok.

2011. jún. 1. 12:05
 26/38 A kérdező kommentje:
hát azt hiszem elég nagy tanulság volt mindkettonk számára,,,én hozzáérni is alig merek, és az tuti h tobb ilyen nem lesz
2011. jún. 1. 12:06
 27/38 anonim ***** válasza:
az 1 hatalmas adag, biztos h hatott..
2011. jún. 1. 12:56
 28/38 anonim ***** válasza:

Szánalmas és felelőtlen vagy. Nem vagy képes felhúzni a kotont, de azért megmérgeznéd vmi teával.

Ha nem hat a tabletta, akkor nem marad más, csak a szülés meg az abortusz.

Talán némi ész is kellene a szexhez, nem csak ösztön.

Egyébként ha egy-két óra múlva bevette, akkor jó eséllyel hatott.

Szerintem megússzátok, de máskor HÚZZÁL GUMIT!!!!!

2011. jún. 1. 14:07
 29/38 A kérdező kommentje:
Talán olasd vissza az előző komentjeimet és kiderul miért nem volt gumi. 1 szoval sem írtam h megitatnám vele a teát. elég komoly kapcsolatunk van és ha majd 1x gyereket szeretnénk nem szeretném h 1 tea végett menjen galyra. ugyan ugy mint az akupunktura vagy mint a talpmaszázs miatt is elvetélhet mégsem zavarom kínaihoz vagy maszorhoz. apád huzott volna gumit, veled is csak tobben vagyunk
2011. jún. 1. 16:25
 30/38 anonim ***** válasza:
hülyeség h meghalt a szerszámod benne.. ha meg igy van, akkor várd a jó szerencsét, h talán nem lesz terhes..
2011. jún. 1. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!