Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabletta szedése esetén a 7 napos szünetben is ugyan úgy véd?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy ha a hét napos szünetben a mensi előtt vagy után lévő pár napban szeretkezel ugyan olyan biztonságos-e, mint amikor szedjük a tablettát?!2011. jún. 1. 11:18
2/6 anonim válasza:
Ha a 8. napon újra elkezded akkor biztonságosan véd a szünet alatt is.
3/6 A kérdező kommentje:
Körülbelül egy éve szedem, de lehet már egy kicsit több. Minden nap pontosan beveszem, talán egy fél óra nagyon nagyon ritkán egy órás késéssel. Ez tényleg ritkán fordul elő. Azért kérdezem, mert sok embertől hallottam már, hogy tabi mellett teherbe esett. Ennek az oka nem az lehet, hogy nem pontosan szedi vagy kihagy egy szemet például?
2011. jún. 1. 11:25
4/6 anonim válasza:
Sok oka lehet:kihagy egyet,hányt,vagy hasmenése van,és nem pótolja,vagy egyszerűen beleesik a hibaszázalékba.
5/6 anonim válasza:
De valószínű, hogy az az oka, hogy nem megfelelően szedi. Esetleg volt hasmenése, hányása és utána nem védekezett mellé. De szerintem ha te ilyen pontosan szeded akkor nem lehet belőle galiba.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó, igyekszem pontosnak lenni, mert még most nem szeretnék babát. Nekem is szokott lenni enyhe hasmenésem, pl ma reggel is volt, de ma kell elkezdenek a következő levelet. Aztán olyan is volt már hogy este beveszem a tabit 8 körül, reggel meg van egy pici hasmenésem. Gondolom ilyenkor már nagy gond nem lehet belőle, szerintem az a nem megfelelő étkezés miatt lehet?!
2011. jún. 1. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!