Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ő nem szereti a gumit, én nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő nem szereti a gumit, én nem akarok bevenni tablettát. Szerintetek biztonságos, ha elélvezés előtt kiveszi?

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 07:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

abszolút nem biztonságos,szerintem egyikőtök sem szeretne még szülő lenni,vagy nemibeteg...

használjatok óvszert van egy csomó fajta próbálkozzatok melyik nektek a legkényelmesebb.(Durexnek az új termékei állítólag nagyon jók)

nekem nemrég abba kellett hagynom a fogamzásgátló szedését,és kétszer együtt voltunk megszakításosan,nem lenne probléma ha terhes maradnék,de azért az a stressz amíg várod,hogy megjöjjön,hát az se kellemes.

a hüvelygyűrű is jó megoldás amúgy,mert nagyon kis hormontartalmú helyileg szívódik fel,így jobban kíméli a szervezetet,mint a fogamzásgátlók.

mindegy,hogy mivel de valamivel védekezzetek,a megszakításos módszer tényleg nagyon lutri.

2011. jún. 1. 17:48
 22/22 anonim válasza:

Kedves 06-07 07:52 es író.

a spirál veszélyes mert megsértheti a méhnyakat,és ha elcsúszik akkor nem véd. am cak azoknak tesznek be spirált akiknek minimum 1 gyerekük már született!

2011. jún. 12. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!