Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ő nem szereti a gumit, én nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő nem szereti a gumit, én nem akarok bevenni tablettát. Szerintetek biztonságos, ha elélvezés előtt kiveszi?

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 07:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem szereti a gumit, akkor ne egye meg. :S

Van még megoldás a fogamzásgátlásra ezeken kívül, pl. a hüvelygyűrű, spermicid kúpok és krémek.

Esetleg a drága köttesse el magát, és akkor úgy kefél gumi nélkül, ahogy akar, amíg el nem kap valami érdekeset.

Ezen meg te is gondolkodj el, ha ő nem szeret gumit használni, és többször is így "védekezett", akármilyen betegség hordozója lehet, amitől aztán te fogsz viszketni.

Ezek után kifejezetten ragaszkodnék a gumihoz, mivel az egyetlen, ami a nemi betegségektől véd, és ha hoz egy papírt, hogy teljesen egészséges, nincs trippere, gombája, stb, akkor lehet tárgyalni az egyéb eszközről.

Az még fontosabb kérdés, hogy TÉGED szeret? És felveszi a kedvedért a gumit, hogy vigyázzon rád, vagy csak a saját élvezete érdekli, te meg kapj nyugodtan 40 évesen trombózist a tablettától.

2011. jún. 1. 09:29
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
ha van véradási könyvecskéje, akkor nincs betegsége, ugye? nálunk is gumigondok vannak, de legalabb felveszi a kedvemért.. mert nem akar bajba sodorni..
2011. jún. 1. 09:32
 13/22 anonim ***** válasza:
21%

Amúgy, miért van az, hogy itt hirtelen egyből mindenki szerint egészségtelen a tabletta és 40 évesen trombózist kapsz tőle meg minden szart, stb. Másik kérdésnél meg ajánlgatjátok? Ja mert, hogy most lehet szarozni a férfit mi? Meg, hogy ha van papírja arról ,hogy semmi baja, akkor lehet beszélni más lehetőségekről - és neked van ilyened?(annak szól, aki ezt felvetette)-. Nem a férfit akarom védeni, de ez már nem normális ahogy itt élitek k is férfi ellenes perverzióitokat. :)

Kérdezőnek: keressetek egy olyan védekezési formát, amely mindkettőtöknek megfelel. Van még 1-2 lehetőség.

2011. jún. 1. 10:00
 14/22 napietus ***** válasza:

ha rendszeres véradó, akkor nincs olyan betegsége, ami a vérmintából kiderül. de lehet pl. gombafertőzése, ami ugyan nem halálos, de kellemetlen.

egyébként utolsónak igaza van abban, hogy sok nő a 40 évvel ezelőtti fogamzásgátló tabletták mellékhatásit szajkózza, ami sajnos a köztudatban a mai napig benne van, pedig közben a gyógyszerek már sokkal jobbak. ezért kell orvosra hallgatni, nem szomszédasszonyra, barátnőre stb.

2011. jún. 1. 10:09
 15/22 anonim ***** válasza:
76%
de én csak 1 vkivel voltam, aki előtte szűz volt, tehát nekem nem lehet bajom, de a pasim már volt pár nővel.. egyébként én nem mondtam, h egészségtelen a tabletta, én is azt szedtem évekig, aztan kiderult, h nem szedhetem tovabb.. ettől függetlenül még más szedheti, de a kérdező is mondta, h nem akarja..
2011. jún. 1. 10:10
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem szereti a gumit? Nah és a nemi betegségeket és a gyerekeket? :)
2011. jún. 1. 11:36
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A megszakítás nem védekezés.

Nem szereti a gumit? Már ne is haragudj, de én elgondolkoznék azon, hogy mennyire szeret a párom, ha nem hajlandó gumit húzni...

Valaki írta a spirált. Azt csak akkor lehet feltenni, ha valakinek már van legalább egy gyermeke.

2011. jún. 1. 11:36
 18/22 Pj0tr ***** válasza:
72%

Azért átesni sem kell a ló túloldalára. Nyilván nem biztonságos és nyilván nem is egy védekezés, de ha azért vannak %-os különbségek, ha csak az előnedv kerül be vagy a teljes ejakulátum.

A legnagyobb probléma, hogy a gyakorlatban megvalósíthatatlan a dolog, mert vagy az van, hogy időben kihúzod, de még párat rá kell rántani vagy pedig az utolsó mozdulat amikor húzod ki beteszi a kaput és a nagy része bent végzi. Túlságosan magas szintű önuralom és önismeret kell egy ilyen akcióhoz.

Egyébként vagy nem lesz igazán élvezetes a vége vagy pedig annyit és mint az "ülj bele egy forró víz kádba, ha 'baleset' történt" mondás :)

2011. jún. 1. 12:12
 19/22 Pj0tr ***** válasza:
45%
Az utolsó mondatban természetesen az "és" az "ér" akar lenni.
2011. jún. 1. 12:13
 20/22 anonim ***** válasza:
46%

A megszakításos módszer az nem védekezés, az előnedvben is lehetnek spermiumok amitől terhes is lehetsz, vagy ha idő előtt nem húzza ki és véletlenül beléd....

Érted azért?! Nézz csak utána net-en, hogy mennyire nem biztonságos ez a módszer, az orvosok is megmondják.

A barátodnak meg mond meg, hogy akkor szeretne egy kisbabát nevelni?:) Miért nem szereti a gumit? hiszen vannak egész vékony gumik, amiktől nem lankad le. Ha ezzel jön, akkor annak pszichológiai okai vannak,hogy miért nem húzza fel.

Ha végképp nem húzza fel,akkor keress mást. A fog.gátló tabletta meg több veszélyt rejt magában, mint az óvszer. Az óvszer legalább megvéd az egyéb betegségektől is.

2011. jún. 1. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!