Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatex-et használunk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatex-et használunk a párommal. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Olvastam a tájékoztatón,h előtte-utána 2-2órával nem szabad szappanos vízzel mosakodni hüvelyöblítést végezni pedig tilos.

Na mi együtt fürödtünk közvetlen előtte,a vízben a párom +ujjazott,majd tusfürdővel mosakodtam.

Olyan válaszoljon aki járt hasonlóképpen,vagy legalább mosakodott pharmatex előtt.

Köszi

2009. márc. 17. 19:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Máskor nem szoktam aggódni,mert én biztonságosnak tartom a pharmatexet(van aki nem)mindegy én igen.Legalábbis az eddigi tapasztalataim alapján.

Most sem maga a pharmatex miatt aggódom,hanem azért mert tudom,hogy most nem egészen rendeltetésszerűen használtuk...Ha úgy használtuk volna ahogy kell,biztosan nem írtam volna ide ki a kérdést,mert akkor nem izgulnék.

És nem tudom most mekkora a baj.Na nem azért,ha becsúszna egy baba megtartanánk,csak még nincs tervben.

1éve nem azzal védekezünk,hanem gumival.A pharmatexet akkor használjuk,ha pl. épp nincs gumi.Vagy csak érezni szeretnénk egymást.

2009. márc. 17. 22:58
 12/17 A kérdező kommentje:

Na mindegy majd lesz vhogy,köszi a válaszokat mindenkinek.

És várom a további hozzászólókat is :)

Aztán majd megírom,hogy hogy alakultak a dolgok.

Mégegyszer köszike

2009. márc. 17. 23:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát ez az egyik hátránya,hogy figyelni kell dolgokra!Én is ezt használom, de én eddig csak vízzel mosakodtam elötte.Sajna meg van az esély a babára,mert a tusfürdőben olyan anyagok vannak,amik semlegesítik a Pharmatex összetevőit!És ráadásul ki se szállt belőled...Hát én lerágnám mind a 10 körmöm az tti!De persze minden attól függ,hogy éppen volt-e peteérésed vagy sem!Ha van még rá mód,akkor 72 órás tabi, legközelebb meg figyeljetek oda jobban!Azért drukkolok,hogy ne legyen gond!
2009. márc. 19. 01:20
 14/17 anonim válasza:

Én 5 évig használtam minden gond nélkül. Aztán tavaly ez mellett lettem terhes:(

Mi nem tartottuk meg, mert van már 2 gyerkőc, és anyagilag nem mertük bevállalni.

De a lényeg, hogy előfordulhat, hogy terhes vagy.

2009. márc. 23. 14:15
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Ma teszteltem egyet reggel és negatív lett.

Holnap kéne elvileg megjönnie,most kicsit barnázok(bár nem szoktam soha mensi előtt se,nekem egyből vérrel kezdődik)

Sajnálom,hogy nem vállaltátok be,de végül is ha már van kettő...Az anyagi háttér meg fontos.

Ha nem jön meg csütörtök reggelig,újból tesztelek.

2009. márc. 23. 15:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Reméljük, az is negatív lesz :)
2009. márc. 24. 21:44
 17/17 A kérdező kommentje:

Megérkezett...

:)

2009. márc. 25. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!