Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex-et használunk a párommal. Lehetek terhes?
Olvastam a tájékoztatón,h előtte-utána 2-2órával nem szabad szappanos vízzel mosakodni hüvelyöblítést végezni pedig tilos.
Na mi együtt fürödtünk közvetlen előtte,a vízben a párom +ujjazott,majd tusfürdővel mosakodtam.
Olyan válaszoljon aki járt hasonlóképpen,vagy legalább mosakodott pharmatex előtt.
Köszi
Máskor nem szoktam aggódni,mert én biztonságosnak tartom a pharmatexet(van aki nem)mindegy én igen.Legalábbis az eddigi tapasztalataim alapján.
Most sem maga a pharmatex miatt aggódom,hanem azért mert tudom,hogy most nem egészen rendeltetésszerűen használtuk...Ha úgy használtuk volna ahogy kell,biztosan nem írtam volna ide ki a kérdést,mert akkor nem izgulnék.
És nem tudom most mekkora a baj.Na nem azért,ha becsúszna egy baba megtartanánk,csak még nincs tervben.
1éve nem azzal védekezünk,hanem gumival.A pharmatexet akkor használjuk,ha pl. épp nincs gumi.Vagy csak érezni szeretnénk egymást.
Na mindegy majd lesz vhogy,köszi a válaszokat mindenkinek.
És várom a további hozzászólókat is :)
Aztán majd megírom,hogy hogy alakultak a dolgok.
Mégegyszer köszike
Én 5 évig használtam minden gond nélkül. Aztán tavaly ez mellett lettem terhes:(
Mi nem tartottuk meg, mert van már 2 gyerkőc, és anyagilag nem mertük bevállalni.
De a lényeg, hogy előfordulhat, hogy terhes vagy.
Köszi a válaszokat.
Ma teszteltem egyet reggel és negatív lett.
Holnap kéne elvileg megjönnie,most kicsit barnázok(bár nem szoktam soha mensi előtt se,nekem egyből vérrel kezdődik)
Sajnálom,hogy nem vállaltátok be,de végül is ha már van kettő...Az anyagi háttér meg fontos.
Ha nem jön meg csütörtök reggelig,újból tesztelek.
Megérkezett...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!