Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szedhetek fogamzásgátló tablettát?
szerintem még korai lenne neked a tabletta, a korodból adódóan, még ha testileg érett is vagy(?).
elhiszem, hogy kényelmesebb a szex úgy, de ki lehet bírni gumival.
én is 15 voltam ,mikor összejöttem a párommal, de csak 19 évesen írattam tabit, pedig már régebb óta jó lett volna. csak hát én féltettem a szervezetemet, nem akartam hormonbombát magamnak tiniként.
szerintem ki lehet bírni pár évet gumival.
de te tudod, anyudat és a nődokit kérdezd meg.
én 20 évesen kezdtem el szedni, és jól tettem, hogy vártam, míg rendszeresen szinte napra pontosan beállt a ciklusom. ha neked is beállt, az csak az EGYIK jele, hogy érett vagy, de sok mindennel várnod kéne (nem értek hozzá, gondolom sok más is van ezenkívül). én is 15 évesen kezdtem el élni nemi életet, de gumi volt a legjobb akkor. nagyon sokáig ódzkodtam tőle, de már fél éve összeköltöztem párommal és "muszáj" volt.
mivel iskolás vagy, és nem hiszem, hogy nap-mint nap közösültök pároddal így ez az egyik ok, amiért felesleges. mondjuk az dicsérendő, hogy rendesen akarsz védekezni, de hallgass a nagyobbakra, nem egészséges. igaz, mi az? viszont ha tudod óvd a tested az ilyen mérgektől (egyenlőre).
OFF:
19 évesen kezdtem és 1 éve szedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!