Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap este szexeltünk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este szexeltünk a barátommal és szétszakadt az óvszer. Ő rögtön észrevette és meg is álltunk egyből. Ő nem élvezett el. A ciklusom 6. napján történt mindez. Lehetek e terhes?

Figyelt kérdés
2008. febr. 19. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nem lehet semmi bajod!
2008. febr. 19. 12:40
 2/6 anonim ***** válasza:
29%
De gyakorlatilag szerintem menj el orvoshoz, a biztonság kedvéért.
2008. febr. 19. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sztem felesleges, nyugodj meg nem lesz semmi baj!
2008. febr. 19. 13:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, nem lehetsz terhes! Egy az hogy a ciklusod 6. napján vagy és nincs mi megtermékenyüljön, kettő nem élvezett el a barátod és nem tud mi megtermékenyítsen!
2008. febr. 19. 14:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat! Aranyosak vagytok.:)

Asszem sikerült kicsit megnyugtatnotok:)

2008. febr. 19. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:
62%

Én is amondó vagyok, hogy elméletileg nem, hisz a 6. nap nem termékeny (de ugye akár mensi alatt is lehet teherbe esni), a párod nem élvezett el (de az előváladék is tartalmaz életképes spermát).

De... az ördög nem alszik, én biztos vennék be 72órás tabit, mert nem kockáztatnám, hgy teherbe essek.

2008. febr. 19. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!