Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom a normálnál vastag mérettel rendelkezik, én pedig ragaszkodom az óvszer használatához. Milyet ajánlotok?
Utolsó: Ne legyél már ilyen hímsoviniszta. Azért a férfiaknak ez csak kényelmi kérdés, de a nőknek egészségügyi. Attól, hogy te nem hiszed el, rengeteg problémát okozhat a tabletta.
És bizony a nő esik teherbe, nem a férfi, szóval elsősorban a nő dirigál. Ha nem tetszik, lehet keresni olyat, aki hajlandó tabit szedni.
Kérdező: Először próbáljátok ki a normál méretet (mondjuk Durexet), aztán ha kicsi, akkor keressetek extra méretűt.
mondtam h lány vagyok te idióta....am ha értelmes választ akarsz: Durex Fetherlite Ultima, ez elég vékony..
hülyeségeket meg ne mondjál, én és partnerem is szüzek voltunk amikor összeismerkedtünk, úgyhogy mész a pi.csába az aids-teszteddel, nem neked való a szex ha ilyesmiktől rettegsz...-.-"
és könnyű azt mondani, hogy jajj, baj volt a tabival, könnyebb másra bízni a védekezést, nem? -.-" re tard....
Hát figyelj.Ha ennyire félsz a AIDS-től, akkor csináltassatok tesztet!!Az óvszer sem 100%-os védelem!Mert ki szakadhat, és ugyan úgy lehet minden bajod!És nem tudom, miért gondolják az emberek, hogy a AIDS-t olyan könnyű elkapni, mert bizonyított, hogy annyira azért nem egyszerű!
De párodnak ilyen sok kapcsolata volt?Ha vérzik valahol nem áll el neki?Nem gyógyulnak könnyen a sebei?Vagy könnyen meg betegszik?Mert ezek mind jelek lehetnek!
1.Próbáljátok orálisan.
2.Megszakított közösülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!