Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor kell megjöjjön?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kell megjöjjön?

Figyelt kérdés
most kezdtem el szedni fogamzásgátlót, és szerdán telt le a 21 szem.most tartom a 7 napos szünetet, és ilyenkor mikor kell megjöjjön?melyik nap?
2011. máj. 27. 13:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Úgy nagyjából ma.
2011. máj. 27. 13:42
 2/9 A kérdező kommentje:
hát nem úgy néz ki h ma megfog jönni.akkor vasn okom aggódni a terhesség miatt sajnos:(
2011. máj. 27. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:

nyugi. :) ma még nem valószínű... inkább holnap, holnapután.

mikor én szedtem, mindig hétfőn fejeztem be a levelet, és szombat délelőtt jött meg

2011. máj. 27. 13:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Te figyelj, ha épp kezdő gyógyszerszedő vagy, akkor miért kell egyből a terhességre gondolni? Sose fogom ezt megérteni. A terhesség még védekezés nélkül is a véletlenek összjátékának eredménye, védekezéssel pedig olyan kicsi az esélye, hogy ahhoz neked nagyon szerencsétlennek kell lenned, hogy pont te legyél az egy a százmillióból. Várj türelemmel.
2011. máj. 27. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Tökre változó, hogy kinek mikor jön meg. Az első egy-két gyógyszeres menzesz még kicsit fura lesz, nem biztos hogy időben jön meg, de utána szinte percre pontosan beáll. Én szombaton szoktam bevenni az utolsó bogyót, és általában szerdán délután jön meg. Valakinek három nap, valakinek öt... nincs olyan, hogy negyedik napon meg kell jönnie, különben terhes vagy. Akkor van ok az aggodalomra, ha a szünetben egyáltalán nem jön meg, de még akkor is csak többnyire némi hormon probléma az oka, és nem terhesség. (feltéve ha rendesen szedted)
2011. máj. 27. 14:18
 6/9 A kérdező kommentje:
hát hidd el nagyon szerencsétlen vagyok.pedig még gumival is védekeztünk de véletlenül kiszakadt, ezért vagyok ideges.
2011. máj. 27. 14:19
 7/9 A kérdező kommentje:
rendesen szedtem, egyszer késtem vele 8 órát de 12 óra előtt bevettem.mnidig időben vettem ki, nem maradt ki egysem.hát várok hátha megjön.
2011. máj. 27. 14:21
 8/9 anonim ***** válasza:
mindenkinél más. nekem úgy volt mikor szedtem, hogy csütörtökön vettem be az utolsó szemet, és hétfőn jött meg, mindig délelőtt 10körül :)
2011. máj. 27. 14:21
 9/9 anonim ***** válasza:
A 7 napos szünetben bármelyik np megjöhet:) Nekem a 4.nap szokott kb.Volt h a 6.-on.
2011. máj. 27. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!