Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szeretkeztem a barátnőmmel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkeztem a barátnőmmel óvszer nélkül, amikor a legtermékenyebb állapotba volt. Esemény utáni tabi?

Figyelt kérdés
Szeretkeztem a barátnőmmel óvszer nélkül, amikor a legtermékenyebb állapotba volt. (kiszámítottuk ilyen peteérés kalkulátorral. ) Nem élveztem bele csak azt éreztem hogy megrándul a péniszem, kihúztam és utána élveztem el. Vegyünk esemény utáni tablettát? Normális válaszokat kérek.
2011. máj. 24. 10:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
az előváladékban általába "buta" spermiumok vannak úszkálnak össze vissza...ezt egy nőgyógyász mondta..:) de ez csak nagyrészt van így..semmi sem biztos.
2011. máj. 25. 09:31
 12/17 A kérdező kommentje:
de már vettünk bogyót és be is vette.:)
2011. máj. 25. 09:32
 13/17 anonim ***** válasza:
A buta spermium is néha célba ér :p
2011. máj. 25. 10:41
 14/17 A kérdező kommentje:
néha, de kevés az esélye:)
2011. máj. 26. 11:54
 15/17 anonim ***** válasza:
De van esélye, és egyenes felháborító, hogy ezt mind mosolyogva írod. Neked könnyű, ha terhes a csaj neki kell átélnie vagy az abortuszt, vagy a terhességet.
2011. máj. 26. 14:26
 16/17 A kérdező kommentje:
a mosolygós fej az a komolyságra utal:). Nekem se lenne könnyű végignézni akár egy abortuszt akár egy szülést..
2011. máj. 28. 15:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Neked nem is kell végignézni. Általában egy orvos nézi végig.
2011. máj. 28. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!