Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló melett lehet bevenni 72 órás tablettát?
de könyörgöm,minek szedsz fogamzásgátlót,ha úgyis gumit használtok?Csak feleslegesen terheled a szervezetedet.Nem befolyásolja a cigi, a trombózisveszély miatt nem ajánlott mellette dohányozni,mert mindkettő hajlamosít külön-külön is rá.Szerintem nem kell ezt túlreagálni ennyire,én is igényes vagyok a védekezésre,és szerintem bőven elég a gumi ha normálisan használjátok.Mi 3éve szinte minden nap szexelünk gumiban és eddig egyszer szakadt ki,a mi hibánkból mert levegős maradt.Ha nem használod ki a fogamzásgátló hatását,akkor tényleg felesleges szedned,olvass utána,mert azért komoly dolog egy hormonális szer szedése és bár a nőgyógyászok valamiért elfeledkeznek róla,de 1 évnél tovább szünet nélkül nem is lehetne szedni.Én nem vagyok ellene,de tudom,hogy sajnos sok embernek nem úgy működik a hormonháztartása mint ahogy kellene és sokszor az ilyenek is felelőtlenül,előzetes vizsgálatok nélkül kapnak gyógyszert,ha meg egészséges vagy,akkor sem tesz jót hosszú távon.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!