Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég lesz akkor, ha rendszeres szexuális életet élek?
Rövid ideje vagyunk együtt a párommal, de én még sosem voltam nőgyógyásznál, és amíg nem fordul komolyra a dolog, nem szeretnék elmenni orvoshoz foggátlót íratni.
Elég lesz majd 2-3 hónap múlva, ha komoly lesz a kapcsolatunk és rendszeresen létesítünk szexuális kapcsolatot is ?
19/L
és fiu vagyok szoval nem teljesen kompetens a dologba. bár én ugy gondolom és a környezetembe lévő csajok is nagyrészt h 18-20 évesen érdemes elmenni nőgyogyászhoz márcsak azért is h minden rendbe van e. megvizsgál megkérdezed h amugy lehet e foggátlo is?nemuszály feliratni de legalább tisztában leszel vele h mi merre hány méter. én ugy gondolom h ez olyan mint a fogászat. h nem csak akkor kell menni amikor szétesik az arcod hanem érdemes évente 2évente elmenni akkoris ha minden rendbe.
tudom akkor huzzak az urologiára kis farmatatásra...de nekem ez a vélemnyényem:)
Én minden kapcsolatomnál vártam min 4 hónapot.
Azért a fogamzásgátló feliratása, akár így, akár úgy, de elég komoly lépés.
Szerintem várj pár hónapot, majd beszéljétek meg a barátoddal, hogy feliratjátok e, vagy továbbra is gumit használtok
Még ha orvos is írja fel, azért a fog. gátlónak is vannak hátulütői
A dokihoz ilyenkor nem árt elmenni.
Ne adja ég de valami baj van. Azt jobb most tudni. Ez tipikusan egy olyan időpont amikor egy kontrollnak épp ideje. ÉS aztán akor már azt is megkérdezheted, egyáltalán javasolja-e neked. Mert sokszor ellenjavalt , és akkor nem esel a hitegetésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!