Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ténleg van ilyesmi? :O:O:O:O

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ténleg van ilyesmi? :O:O:O:O

Figyelt kérdés

azt hallottam h aktust előtt be veszel egy 24 oráig tartó gyogyszert és az ugy hat mint a fogamzásgátló, igaz ez?

ha igen mennyi egy ilyen?

2011. máj. 19. 17:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Hát, pedig ha tablettát szeretnél szedni, akkor túl kell esned a vizsgálatokon, ami egyébként nem nagy dolog, nem fáj, csak sokan túldramatizálják. Tény, hogy egy picit kellemetlen, amikor alul semmiben állsz a doki előtt, meg a puncidban "turkál", de egyszer úgyis rá kell szánnod magad. A vérvétel meg egy szúnyogcsípés csak, attól igazán nem kell parázni. De mindent egybevetve, én egy 17 éves lánynak inkább a gumit ajánlom, nem a tablettát. Nem vagyok tablettaellenes, én is szedek, de szerintem te még ráérsz ezzel.

25/L

2011. máj. 19. 17:28
 12/22 A kérdező kommentje:
hát köszönöm, am nem hisztizek, csak nincs önbizalmam, és visszahuzodo vagyok ugy nehéz.
2011. máj. 19. 17:30
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

Ilyen tabletta NINCS!

Fogamzásgátló tabletta van, de azt folyamatosan kell szedni (21 napig minden nap, aztán 7 nap szünet). Ha egy szemet beveszel belőle, az nem ér SEMMIT!

Az esemény utáni tablettát pedig aktus UTÁN kell bevenni, ha nem volt megfelelő a védekezés, vagy teljesen elmaradt. De csak és kizárólag vészhelyzetben használható, max egy évben kétszer, mert brutális hormonbomba, és szétcseszi a hormonháztartásod.

Mindkettőt orvos írja fel, anélkül nem tudod kiváltani.

De ha ennyire nem akarsz orvoshoz menni, mi a büdös francért nem veszel egy csomag kotont?

2011. máj. 19. 17:46
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó vagyok. Egyébként meg a barátod is egy szánalmas alak, hogy ahelyett, hogy venne egy csomag gumit, inkább téged küldözget el orvoshoz, meg tabit íratni. Nem cukorka ám. Neki a gumitól nem lesz az égvilágon semmi baja, de neked lehet bajod a tablettától.
2011. máj. 19. 17:47
 15/22 anonim válasza:
55%
nem értem, hogy ez elsőhöz 16 évesen hogy jut eszedbe tabletta... vagy inkább hogy hogy nem jut eszedbe a gumi.. ráadásul egy ilyen tabletta nem csekély mennyiségű hormont tartalmaz, és direkt arra van, hogy felborítsa a rendszert, ha olyan nagy gáz van. teljesen értelmetlen akár csak a gondolata is...
2011. máj. 19. 18:43
 16/22 anonim ***** válasza:
nincs ilyen-szerintem.
2011. máj. 19. 21:00
 17/22 anonim ***** válasza:
óvszert használjatok és nem lesz baj. ne engedd meg neki hogy csak kicsit anélkül is betegye, és nem lesz baj.
2011. máj. 19. 21:56
 18/22 anonim válasza:
55%

Nekem van egy barátnőm nem tudja lenyelni a gyógyszert a barátja megérti nem csinált ebből gondot.Elfogadta h gumit kell használni és 2 éve gumival védekeznek.

Ha nem tud várni akkor elég nagy barom:S

A helyedben elhagynám ha nem érti meg hogy félsz.

A barátod sztem nem szerelmes beléd csak a szexre kellesz neki:S

19/L

2011. máj. 19. 23:03
 19/22 anonim ***** válasza:

Kiscsaj legyen már eszed! Micsoda barát az aki a barátnőjét az orvoshoz küldi tabiért? Pláne első alkalomkor... Miért nem bír venni egy csomag óvszert?

Egyébként nincs olyan gyógyszer amire te gondolsz. Fogamzásgátló tabletta van, amit rendszeresen kell szedni (amit a te korodban az orvosok sem ajánlják).

Ahogy előttem is írták, egy ilyen srác biztos hogy nem szeret téged, mert csak a saját kényelmére gondol, rád nem. Ne hagyd magad kihasználni!

2011. máj. 21. 15:07
 20/22 anonim ***** válasza:

1. A vérvételtől nem lesz bajod. Ha elájulsz magadhoz térsz. Én is ájulós vagyok, el kell fogadni.

2. Ha fogamzásgátlót akarsz szedni, mindenképp el kell menned nőgyógyászhoz.

3. Jó fej a pasid. Nemhogy húzna óvszert, inkább téged töm bogyókkal. Jó arc, de tényleg.

4. Mihez kell önbizalom??? Ahhoz, hogy elmenj egy sz.aros vérvizsgálatra? Ahhoz nem kell.

2011. máj. 25. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!