Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ténleg van ilyesmi? :O:O:O:O
azt hallottam h aktust előtt be veszel egy 24 oráig tartó gyogyszert és az ugy hat mint a fogamzásgátló, igaz ez?
ha igen mennyi egy ilyen?
Hát, pedig ha tablettát szeretnél szedni, akkor túl kell esned a vizsgálatokon, ami egyébként nem nagy dolog, nem fáj, csak sokan túldramatizálják. Tény, hogy egy picit kellemetlen, amikor alul semmiben állsz a doki előtt, meg a puncidban "turkál", de egyszer úgyis rá kell szánnod magad. A vérvétel meg egy szúnyogcsípés csak, attól igazán nem kell parázni. De mindent egybevetve, én egy 17 éves lánynak inkább a gumit ajánlom, nem a tablettát. Nem vagyok tablettaellenes, én is szedek, de szerintem te még ráérsz ezzel.
25/L
Ilyen tabletta NINCS!
Fogamzásgátló tabletta van, de azt folyamatosan kell szedni (21 napig minden nap, aztán 7 nap szünet). Ha egy szemet beveszel belőle, az nem ér SEMMIT!
Az esemény utáni tablettát pedig aktus UTÁN kell bevenni, ha nem volt megfelelő a védekezés, vagy teljesen elmaradt. De csak és kizárólag vészhelyzetben használható, max egy évben kétszer, mert brutális hormonbomba, és szétcseszi a hormonháztartásod.
Mindkettőt orvos írja fel, anélkül nem tudod kiváltani.
De ha ennyire nem akarsz orvoshoz menni, mi a büdös francért nem veszel egy csomag kotont?
Nekem van egy barátnőm nem tudja lenyelni a gyógyszert a barátja megérti nem csinált ebből gondot.Elfogadta h gumit kell használni és 2 éve gumival védekeznek.
Ha nem tud várni akkor elég nagy barom:S
A helyedben elhagynám ha nem érti meg hogy félsz.
A barátod sztem nem szerelmes beléd csak a szexre kellesz neki:S
19/L
Kiscsaj legyen már eszed! Micsoda barát az aki a barátnőjét az orvoshoz küldi tabiért? Pláne első alkalomkor... Miért nem bír venni egy csomag óvszert?
Egyébként nincs olyan gyógyszer amire te gondolsz. Fogamzásgátló tabletta van, amit rendszeresen kell szedni (amit a te korodban az orvosok sem ajánlják).
Ahogy előttem is írták, egy ilyen srác biztos hogy nem szeret téged, mert csak a saját kényelmére gondol, rád nem. Ne hagyd magad kihasználni!
1. A vérvételtől nem lesz bajod. Ha elájulsz magadhoz térsz. Én is ájulós vagyok, el kell fogadni.
2. Ha fogamzásgátlót akarsz szedni, mindenképp el kell menned nőgyógyászhoz.
3. Jó fej a pasid. Nemhogy húzna óvszert, inkább téged töm bogyókkal. Jó arc, de tényleg.
4. Mihez kell önbizalom??? Ahhoz, hogy elmenj egy sz.aros vérvizsgálatra? Ahhoz nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!