Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlót szedek és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót szedek és amikor elmegy bennem a barátom kifolyik belőlem a sperma. Másnál is így szokott lenni? Ti ilyenkor mit szoktatok csinálni? Szerintem elég kellemetlen.

Figyelt kérdés
Köszi a normális válaszokat!
2011. máj. 18. 17:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

megtörlöd -tusolsz -tisztasági betét válogass vagy kombináld

30ff

2011. máj. 18. 21:19
 12/15 anonim ***** válasza:

MIután elmegy bennem és kihúzza akkor folyik ki egyből? Nekem nem szokott egyből jönni, ilyenkor spuri a fürdőbe állj a wc felé és és nyomj pár erőset a hüvelyizmodon, így elkerülheted azt a kellemetlenséget, hogy még az aktus után órákig folyik belőled a cucc. Lehet, hogy még sose próbáltad, szóval itt egy kis segítség, hogy hogyan csináld:

A hüvelyizmaidat használod akkor is, amikor elzárod a pisit, csak ilyenkor behúzod. Próbálgasd ezt párszor, gyakorolhatsz úgy is, hogy elmész teli hólyaggal a wc-re és megindítod majd elzárod a pisit. Miután jól megfigyelted, hogy pontosan melyik izmot kell mozgósítanod ilyenkor próbáld meg nem behúzni azt az izmot, hanem kitolni, pont, mint mikor pisiléskor még ki akarod magadból sajtolni az utolsó cseppeket. Ha aktus után elmész a fürdőbe és csinálsz pár ilyen lökést, a cuccost kijön jó gyorsan és nem lesz az, hogy még órákig folyik belőled meg, hogy nedves meg belül és semmivel sem tudod ezt megszüntetni. Sok sikert:)

2011. máj. 18. 23:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocsi a félregépelések miatt. Amúgy amit leírtam itt, azt csinálják a Kegel tornáknál is. Ha megtanulod tudatosan használni a hüvelyizomzatod, akkor nemcsak ezt tudod majd megoldani, de elkerülheted az időskori bevizelést, illetve nem utolsó sorban hatalmas élvezetet tudsz okozni a párodnak, ha csupán a hüvelyizmaiddal ingerled.:D
2011. máj. 18. 23:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget:)
2011. máj. 19. 18:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Én az ágy mellé izzítok be zsebkendőt. És szex után azzal megtörlöm,ami kifolyik. Reggel pedig fürdés.
2011. máj. 20. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!