Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az teljesen biztonságos, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az teljesen biztonságos, ha fogamzásgátló mellé nem használunk óvszert?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 21:10
1 2
 11/13 anonim válasza:

Az lenne a legbiztonságosabb, ha nem szednél fogamzásgátlót! Minden második nőnek komoly egészségkárosodást okoz, de érdekes módon nem akkor, amikor szedi, hanem csak miután abbahagyta a szedését.

Van egy topik, ahol hormonszakértők foglalkoznak ezzel a kérdéssel: [link]

És ne keseredj el, vannak megoldások, amelyek sokkal viztonságosabbak, mint a tabletta...

Lehet kapni olyan tesztereket, amelyek pontosan kimutatják, hogy aznap teherbe eshetsz-e. Én már hosszú évek óta ilyet használok, és teljesen biztonságos.

2011. máj. 22. 12:05
 12/13 anonim ***** válasza:

A halál teljesen biztos, mégis mindenki élni akar.

Mindennek vannak mellékhatásai, az óvszernek is. Engem, és sok más embert is lelkiekben erősen zavar, sokakat annyira, hogy inkább lemondanak az együttlétről, ha ezzel a módszerrel kell szeretkezni. Ebből kiindulva sokaknál az óvszer megöli a szexet, tehát elérte a védekező hatását. Persze az óvszer használata sok más morális kérdést is felvet és véget nem érő vitákat lehetne folytatni mellette és ellene. Kétségtelen, hogy idősebb korban inkább lemond az ember az ilyen kényszerű szükségmegoldásokról. Hallottam olyan véleményt, hogy az óvszer árából éppen kijön egy sör.

2011. máj. 25. 11:09
 13/13 potyike ***** válasza:
nincs bonyodalom,nincs aggódás csak gyönyör és élvezet.Be kell vetni a franciát.Jó nyali,hozzáértő francia és gyönyör a köbön.
2011. máj. 25. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!