Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyors választ légyszi, nem kell kioktató szöveg csak vélemény h mennyire aggódjak szerintetek?
Kb. 2 hete lefeküdtem egy sráccal az óvszer elszakadt és bár tudom h felelőtlen volt de utána kb 1 percig még bennem volt. Én balhéztam már csak ő annyira akarta még h megadtam magam. Bár már nagyon bánom. Nem élvezett belém meg semmi de előváladék volt. (Nem tudjuk mikor szakadt ki az óvszer te egyszer csak teljesen átszakadt) Az aktus után kb 10-15 percre felhelyeztem egy spermaölő kúpot. Az utolsó mensesem 13-16.-a körül volt. Nektek mi a véleményetek?
Egy nagyon felelőtlen 15/L :((((
ha nem élvezett beléd, tekinthejük megszakításos aktusnak a dolgot. Ennek a Pearl indexe 35, ami azt jelenti, hogy ha 100 nő egy éven keresztül rendszeres szexuális élet mellett ezzel a módszerrel "védekezik", akkor az egy év alatt átlagosan 35-en esnek teherbe. Ez a statisztika.
Személyes tapasztalatom is alátámasztja ezt, én másfél évnyi megszakításos szeretkezés után lettem kismama.
a pharmatex kúp aktus előtt használandó...és még akkor is terhes lehetsz,ha megfelelően használod...-.-" esemény utániért szaladj máskor,vagy várj a szexszel míg eszed s lesz...
neked anyukád nem magyarázta el a dolgokat??nem segített,hogy mivel védekezzetek?? igaz én nem 15 évesen álltam oda ezzel,de ha neked már most dughatnékod volt..-.-"
Istenem, miért kell ennyire lehordania mindenkinek őt? Lefogadom, hogy 10ből 8nő már csinálta megszakitásosan, vagy csak gumi nélkül pár percig a kiváncsiság, szenvedély stb miatt.... biológiát tanult itt valaki? MIndenhonnan az folyik, hogy elég EGY spermium, ez hazugság...több ezer kell, hogy a petesejt falát közös erővel felemésszék, és aztán kell egy darab, ami be is hatol a petesejtbe.
Egy normál szexnél, beleélvezéssel, orgazmussal, lb 2-3 száz millió spermium jut be a nőbe, most felsorolom az akadályokat:
-hüvely savassága
-méhszáj zártsága( ha nincs a nőnek orgazmusa)
-petevezetőben lévő csillós hámsejtek csapkodása
-a petesejt burka, amit pár száz himivarsejt nem tud felemészteni
-a megtermékenyitésnek a petevezetőben kell m,egtörténnie, hogy az osztódott zigóta olyan állapotban legyen mire leér a méhfalhoz, h be is tudjon ágyazódni
- a petesejt max 1-2 napig életképes, a himivarsejtek 3-4
Tehát, mindezzel együtt, körülbelül 20% esélyed van a teherbeesésre, ha peteéréskor telibe élvezéssel csinálod a dolgot. Amúgy meg csekély. Előváladéktól perszepersze...de kétlem, hogy ha valakiben benne van egy himtag pár percig, akkor attól teherbe esik...nem hiába lövell a sperma akár 1-2 méterre elélvezéskor, hogy biztosan bejusson a méhbe az ondó. Én ezt gondolom minderről, kockázatos persze, semmi sem biztos, de előbb mindenki ismerje meg a saját testét, és csak azután hordjon le másokat.
Hurrá.
A legutóbbi válaszolónak, aki azt ecsetelte, mennyire kevés esély van a megszakításos aktus mellett a teherbeesésre, na neki ne dőlj be.
A lányom úgy lesz nemsokára három éves, hogy soha nem élvezett belém az apja. Ezt hogy magyarázza?
Vannak párok, akik éveikig próbálkoznak minden peteéréskor, és mégsem kopogtat náluk a gólya, másoknál viszont tényleg elég az a pár csepp előváladék is. És te sosem tudhatod, melyik táborba tartozol. Mindenesetre most mázlid volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!