Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól szedhet egy lány fogamzásgátlót?
Sziasztok!Szeretném megkérezni, hogy mikórtól szedhetek fogamzásgátlót?Én irtam az előbbi levelet is, (mi az oka?).
Mert anyám nem tudom hogy mit tud rólam szinte mindig azon izgulok ha a tv-ben vmi szexről megy hogy meg ne kérdezze..Tudta nélkül lehetne?Tisztelettel egy egyedül hagyot lány
Azt javasolnám, hogy ezt a kérdést tedd fel az édesanyádnak is. Látná, hogy bizalmas vagy vele szemben, nem titkolózol, és biztosan "leesik neki", hogy efféle segítségre van szükséged. Ebből már elindulhat egy bizalmas és bensőséges beszélgetés is, tud majd tanácsokkal szolgálni. Lehet, hogy nem vagy "egyedül hagyott", de fiatal korban ezt az ember sokszor érzi, általában nincs kibékülve a világgal. Pedig a világ nem olyan, mint amit a 13-15 évesek gondolnak róla.
Jó lenne, ha édesanyád magától rájönne, hogy szeretnéd, ha elkísérne a nőgyógyászhoz. Mindkettőtök érdeke, hogy neked jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!