Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ÁTIRTAM MOST OLVASSÁTOK. :12:30 kor maszturbáltam (fiu vagyok) utánna megmostam a kezem (NAGYJÁBÓL) és a himvesszőt (de lehet hogy maradt pár sperma rajta, mert kicsit siettem). Később 15:00 kor találkoztam a barátnőmmel, (? )
Te szereted a barátnődet?? Ha igen, akkor légyszives moss kezet! Vagy ha nem szereted akkor legalább legyél kicsit önző mert tudod ha miattad összeszed valami remek kis fertőzést akkor egy darabig nem lesz maradékspermáslangyosdenemszappannalmosottkezes ujjazás. A spermáid meg szuperek lehetnek ha áthatolnak a nadrágodon felkúsznak a barátnőd méhébe és megtermékenyítenek egy petesejtet.
Nem lehet terhes amúgy....................
Ennyit nézted közben az órát? XD
Ez a kérdés sztem kamu ahogy van...
Vagy tényleg van ilyen? te jó ég....bírom ezeket a szexelő 12-13 éveseket...hát persze elég nagy vagy...mondjuk a mászókához ba*ki, szuper, hogy be tudod dugni ahova be kell csakhogy a szex többről szól ennél...és a petting is.
Így nem lehet teherbe esni, de tényleg nem ártana kezet mosni...
amúgy lehet hogy a farmer nem koton de elég hard core sperma az ami átjut a farmeren...
Szar az idő a barátnőd valószínűleg beteg, ha meg mégis terhes akkor nem attól, hogy te órákkal előtte kiverted....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!