Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem bírjuk az óvszert :S Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírjuk az óvszert :S Mit csináljunk?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy az előjáték után amikor felhúztam neki az óvszert, azonnal lankadt.. Hiába kényeztettem orálisan, tehettem bármit, de ha nem húztam le az óvszer, nem keményedett meg újra, és így nem nagyon tudtunk közösülni..

Nem tudom mit tegyek.. nagyon vágyom rá, hogy bennem legyen már, de fogamzásgátlóra nincs pénzünk, óvszerrel meg nem működik. Mit gondoltok a megszakításos közösülésről?

De ha van más ötletetek, várom szeretettel!

2011. máj. 3. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
A fogamzás gátló három hónapra 7000 Forint. Ha kiszámolod h mennyit szexeltek 3 hónap alatt és mennyi óvszert használtok el, akkor még jobban is megéri a gyógyszer....az óvszer 3 alkalomra kb 700 pénz...oké legyen csak 600 pénz, de gondolom nem a legócskábbat veszed, úgyhogy 700 pénz.
2011. máj. 3. 13:19
 2/9 anonim ***** válasza:
A megszakításos módszer teljesen alkalmatlan. Csak spóroljatok tabira.
2011. máj. 3. 13:21
 3/9 A kérdező kommentje:

értem

köszönöm

2011. máj. 3. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

Ne te aggódj azért, hogy mi legyen, hanem ő. Szerintem az a fiú gondja, ha nem bírja keményen tartani.

Gondolom, még fiatalok vagytok. Próbálkozzatok még egy picit így, és ha nem megy, akkor kezdj el gyógyszert szedni.

De valahogy mindig védekezzetek!

2011. máj. 3. 13:23
 5/9 anonim ***** válasza:
mint mondtam heti 5 szex (de kétlem h fiataloknál csak annyi....) az havi 20 szex, azaz 20-szor 700 = 14000, vagyis fél évi gyógyszer adag...ne mááá....
2011. máj. 3. 13:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Ajjaj rosszul kalkuláltam, mert 700 abban van három gumesz. Mindegy mert így is olcsóbb a tabi, amivel akkor szexelsz és ott ahol akarsz, és nincs ilyen probléma.
2011. máj. 3. 13:32
 7/9 A kérdező kommentje:

és mit gondoltok a hüvely tabikról? esetleg a hüvelykúról vagy tamponokról?

köszönöm válaszaitokat, már most rengeteget segítettetek! :)

2011. máj. 3. 13:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Én a gumira esküszöm, főleg fiatal korban.

Igaz, nincs nagy hormontartalma, de még fejlődésben lévő szervezet.

A hüvelykúp és társairól nem hallottam túl jókat. :S

2011. máj. 3. 14:05
 9/9 Bogaro ***** válasza:
75%
Csak a drága, sokat reklámozott Durex-ből kerül 700 pénzbe 3 db. A 10-es Masculanok 800-ba kerülnek, és ugyanaz a minőség, csak a Masculant nem reklámozzák.
2011. máj. 5. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!