Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Normális, ha a fog.gátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha a fog.gátló tünetei a 7 napos szünetben jelentkeznek?

Figyelt kérdés
Legalábbis semmi bajom nem volt a gyógyszertől a szedés alatt,de a szünet minden napján egyhén fáj a fejem.Eddig még csak egy levelet szedtem be.
2009. márc. 8. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pontosan ugyanez a problémám, a szünetben érzem magam pocsékul. Ez azért van mert a szervezet hozzászokik a hormonszinthez amit tabletta létrehoz és a szünetben amikor lecsökken a hormonszint akkor rosszul reagál a szervezet. Te még a szedés első három hónapjában vagy, lehet hogy ez csak kezdeti mellékhatás, de később el fog múlni.Ha később is így marad, próbálj ki másfajta gyógyszert, hátha nem mindegyiknél van ez.
2009. márc. 8. 15:23
 2/4 A kérdező kommentje:
És te mióta szeded?Köszi a választ :)
2009. márc. 8. 15:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem mensi alatt (nem a teljes szünetben) fejfájás is volt. Én még most kezdtem a 2. levelem.
2009. márc. 8. 16:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Én már több mint egy éve szedek belara-t, de jövő héten megyek dokihoz és szerintem váltani fogok mert már több problémám is van vele.

Első voltam

2009. márc. 8. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!