Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap éjjel elszakadt a gumi, pont mikor elélvezett, de azt mondta, hogy időben kihúzta. (hallottuk, hogy szakad a gumi, rögtön kirántotta, de el is ment, nem tudom mennyi kerülhetett belém, ha került egyáltalán) mennyi az esélye a teherbeesésnek?
Figyelt kérdés
anyumék nem tudhatnak róla,mert azt sem tudják,hogy lefeküdtünk barátommal.72órás tabit hol lehet esetleg holnap feliratni,szükséges egyáltalán?
16/L,18/F
2011. ápr. 30. 14:50
11/16 A kérdező kommentje:
probléma megoldva.még itthon volt,amikor hívtam,szóval elmentünk dokihoz.köszönöm mindenkinek a normális és gyors választ.igazatok van,inkább egy tabletta,mint az abortusz vagy az izgulás.(:
2011. ápr. 30. 16:07
12/16 anonim válasza:
helyes-helyes. ha legközelebb ilyen lesz, akk ugyanígy!
13/16 A kérdező kommentje:
remélem nem lesz legközelebb.(: az az idegesség,ami egész délelött volt..hát soha többet nem szeretném (:
2011. ápr. 30. 18:04
14/16 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen gumit használtatok ? Csak hogy olyat ne vegyünk :D Köszii :)
15/16 A kérdező kommentje:
lifestyles ribbed.viszont a flavoursba és a durex izesítettjében sose csalódtunk még...ezt a kettőt nagyon tudom ajánlani,van mikor érdesítve is van,nemcsak ízesítve,az kifejezetten jó.:) de hát ugye,amikor a kisboltban nincs választék...:/
2011. máj. 1. 12:59
16/16 anonim válasza:
"hallottuk, hogy szakad a gumi"
Nálam is szokott szakadni a gumi,mert akkora a farkam,de még nem hallottam soha,esetleg éreztem.Ti denevérek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!