Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes ettől?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes ettől?

Figyelt kérdés

hozzáértem a barátom "szerszámához" (NEM MENT EL) és nemis nyúltam a tetejéhez ahol elmegy csak a fa*a oldalához! utána a puncim széléhez nyúltam (NEM BELE)

lehetek terhes? :((

2011. ápr. 28. 18:47
1 2
 11/18 anonim válasza:
Szerintem vigyázz, és minden féle képpen vegyél tesztet, mert velem is történt ilyen, mindenki kiröhögött és msot van egy két éves kisfiam, akit szeretek és imadok, de szerintem vigyazz. Nem tudom hogy hany eves vagy, de nem hiszem hogy vagysz egy gyerekre..
2011. ápr. 28. 18:52
 12/18 A kérdező kommentje:
utolso: persze-.-
2011. ápr. 28. 18:58
 13/18 anonim válasza:

ha nem hiszed, akkor majd tanulsz a saját károdon...am akkor miert kerdezted, ha nem hiszed el, h megtortenhet?:S

en is igy jartam, csak segiteni akartam, de hat innentol rajtad mulik a dolog..:)

2011. ápr. 28. 19:07
 14/18 A kérdező kommentje:
többiek?:P
2011. ápr. 28. 19:10
 15/18 anonim válasza:
Ne haragudj kérdező, de miért hurrogod le a választ? Kaptál végre egy olyat, amiben nem szóltak le,nem emelték ki azt, hogy milyen hülye, te meg leszólod. Akkor minek a kérdés?
2011. ápr. 28. 19:21
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert éretlen .Már neharagúdj. Lehurrogja,mert fingja nincs a dolgokról,és csak azt a választ fogadja el,amit hallani akar,magyarull azt,hogy nem! terhes.
2011. ápr. 28. 19:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért az az első, hogy fogdossuk egymás nemiszervét és nem az, hogy megtanuljuk hogyan működik a testünk és mi számít közösülésnek, és mitől lehet teherbe esni és mitől nem lehet.

Nem leszel ettől terhes.

2011. ápr. 28. 23:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de akkor minek fogtad meg ha el sem ment? :) Felmunkat nem vegzunk!
2011. ápr. 29. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!