Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 és fél hete hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Elvileg másfél hete meg kellett volna hogy jöjjön, de még mindig nem jött meg. Mi ilyenkor a teendő?
Hallottam már hogy a legtöbb esetben ilyenkor nem áll még be először rendesen a menzesz,nekem már másfél hete késik. Cypromixet szedtem.
Kb. 2 hete nagyon fájt a mellbimbó,azt hittem megfog jönni,mert régebben mindig mikor fájt,azt jelentette hogy hamarosan megjön,de még sem jött...3-4 napja nagyon fájt a hasam alja,úgy fájt mint mikor megjön..de mégsem jött...
Tudom hogy másfél hét még nem olyan "nagy" késés...de meddig lehet ilyenkor várni?vagy mi a teendő?
Tapasztalatok?köszönöm.
Ha volt kockázatos aktus, akkor tesztet mindenképp csinálj. Egyébként tabi után nagyon gyakori az ilyesmi. Vkinek akár egy év is lehet, mire helyrejön...
Ha 3 hónapig nem jön meg, akkor menj el orvoshoz.
Ha 3 hónapig nem jön meg utána, akkor kell csak dokihoz fordulni, mert sajnos ez amit írsz nagyon gyakori a tablettát abbahagyók között.
Nekem pl az abbahagyás után először 37, majd 45 napra jött meg...és nekem a 28. nap környékétől olyan görcseim voltak, hogy azt hittem bármelyik pillanatban megjöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!