Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor tolhatom el a mensimet a fogamzásgátlóval, egymást után?
Szia! Én lindynette20as fogamzásgátlót szedek, és már volt rá pl hogy eltoltam vele én is a menstruációmat. Eddig asszem kétszer volt rá példa, de nem egymás után..sőt. Nekem anno még a nőgyógyász azt monda, hogy egy évbe max egyszer tegyek ilyet, ha nagyon muszáj.
Tehát én úgy gondolom, hogy ha egyszer eltolod, attól még nem lesz semmi bajod, nekem legalábbis semmilyen mellékhatása nem volt, viszont én kétszer egymás után nem merném.
Ha van rá lehetőséged, kérdezd meg az orvosodat előtte.
szia! szerintem se nagyon csinálj ilyet,nagyon sok rossz következménye lehet. Előfordulhat,hogy most jelentkezik,és neked is ilyen áttöréses vérzésed lesz,mint az egyik válaszolónak,de az is előfordulhat,h később jelentkeznek emiatt komoly gondok,mert nagyon felborulhat ettől a hormonháztartásod. Nekem is azt mondta a dokim,hogy max egy évben egyszer csinálhatok ilyet,de többször nem,főleg nem egymás után :S
Kis érdekesség: Az egyik osztálytársamtól hallottam,h az egyik ismerőse folyamatosan szedi a gyógyszert,tehát soha nem menstruál. Most szerintetek? Normális az ilyen?? Az még a legkisebb gondja lesz,hogy ha nem lehet ezekután gyermeke....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!