Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlónál nem normális ha darabos a vérzésem? Mi a baj? /bővebben lent/
Figyelt kérdés
A menstruációm első napján kezdtem el szedni. Egész hónapban barnásan pecsételtem. Pénteken vettem be a 21. szemet és vasárnap megjött a vérzésem. Viszont... átlagos a mennyiség(talán picit kevesebb is mint ami tabi előtt volt) de darabos és nyálkás... pedig most elvileg nincs megvastagodott méhnyálkahártya ami leválhatna... =S Mitől lehet ez? Akkor szokott ilyen lenni mikor 1-2 óráig ülök vagy fekszek aztán felállok és jön egy csomó vér... Menjek vele nőgyógyászhoz ?Lehet, hogy nem jó ez a tabletta?2011. ápr. 25. 19:26
2/6 A kérdező kommentje:
Jangee, de azt hiszem egya gyártó...
2011. ápr. 25. 20:27
3/6 anonim válasza:
Fölöslegesen aggódsz. Igenis van minek leválnia, mert ugyanúgy képződik nyálkahártya csak sokkal vékonyabb, ezért kevesebb a vérzés.
4/6 anonim válasza:
Nekemis ez volt, abba is hagytam. Azóta nem szedek, de sztem próbálj meg egy másikat.
5/6 anonim válasza:
Ja és azt természetes h kevesebb meg rövidebb ideig tart! Mindnek ez a mellékhatása.
6/6 anonim válasza:
Természetes, ha figyelmesen elolvasod a használati utasítást ez is le van írva. nekem ez kb. 1-1,5 hónapig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!