Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátom is megveheti az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom is megveheti az esemény utáni tablettát?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 09:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Meg.
2011. ápr. 24. 10:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
ha megvan a recept azt bárki kiválthatja. De a receptet csak neked adják ki.
2011. ápr. 24. 10:04
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
be is veheti.
2011. ápr. 24. 10:07
 4/10 anonim ***** válasza:
25%
Csak anyukád veheti meg.
2011. ápr. 24. 10:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha felírja neki a nőgyógyász...
2011. ápr. 24. 13:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Jobb lenne, ha szüleiddel vennéd meg. Akkor talán nekik is lehetne pár szavuk ahhoz, hogy a lányuk milyen felelőtlen volt...
2011. ápr. 26. 10:44
 7/10 anonim ***** válasza:
szégyelled a gyógyszert meg venni de a szexet nem védekezés nélkül? ez most hogy van nem értelek téged se. a barátod meg nem fogja meg venni mert nem neki kell... hanem neked
2011. ápr. 26. 15:26
 8/10 anonim válasza:
Megveheti a tablettát, de csak orvos írhatja fel neked a gyógyszert. Egyébként szerintem jobb ha elmondod legalább anyukádnak, velem is történt ilyen és sokkal jobb volt h tudott róla. Az előttem szólóknak meg üzenem, h akkor is megtörténhet a baj ha valaki normálisan védekezik,nálunk is elszakadt a gumi, pedig elvileg a legjobb minőségű óvszert használtuk, a Durex-et.
2011. ápr. 27. 08:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Miért kell egyből arra gondolni, hogy felelőtlen volt? Ezt annyira nem tudom megérteni. Arra nem is gondoltatok, hogy lehet, hogy csak kiszakadt a gumi? Te tényleg, először feltételezzétek a legrosszabbat és ítéljétek el a másikat. Gratulálok a hozzáálláshoz.

A kérdésre a válasz az, hogy elvileg ő is kiválthatja, de neked kell elmenni nődokihoz, aki felírja a receptet. Keress sürgősségi fog. gátló klinikákra a neten, ott gyorsan megkaphatod a receptet.

2011. ápr. 27. 09:53
 10/10 anonim ***** válasza:

én az egyik "rosszindulatú szívtelen válaszoló vagyok"

Azért, mert lehet h védekeztek és elszakadt, pl. általába akik szexelnek és tudnak róla a szülei azoknak a szülei szoktak venni fogamzásgátlót. legalább is felénk ez a szokás nővérem 17 volt és tudta h már szexelnek a pasijával és írattak fel neki, én meg a pharmatexet vettem, mert nekem nem kell fölös hormon, pont azért vettem mert nem bízok a gumiban. NEm tudom más vidéken h szokás, hogy a szülő nem tud semmit, meg valszeg h nem használtak semmit mert akk vissza írt volna h nem nem ez nem így van védekeztünk de...

2011. ápr. 27. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!