Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom is megveheti az esemény utáni tablettát?
Miért kell egyből arra gondolni, hogy felelőtlen volt? Ezt annyira nem tudom megérteni. Arra nem is gondoltatok, hogy lehet, hogy csak kiszakadt a gumi? Te tényleg, először feltételezzétek a legrosszabbat és ítéljétek el a másikat. Gratulálok a hozzáálláshoz.
A kérdésre a válasz az, hogy elvileg ő is kiválthatja, de neked kell elmenni nődokihoz, aki felírja a receptet. Keress sürgősségi fog. gátló klinikákra a neten, ott gyorsan megkaphatod a receptet.
én az egyik "rosszindulatú szívtelen válaszoló vagyok"
Azért, mert lehet h védekeztek és elszakadt, pl. általába akik szexelnek és tudnak róla a szülei azoknak a szülei szoktak venni fogamzásgátlót. legalább is felénk ez a szokás nővérem 17 volt és tudta h már szexelnek a pasijával és írattak fel neki, én meg a pharmatexet vettem, mert nekem nem kell fölös hormon, pont azért vettem mert nem bízok a gumiban. NEm tudom más vidéken h szokás, hogy a szülő nem tud semmit, meg valszeg h nem használtak semmit mert akk vissza írt volna h nem nem ez nem így van védekeztünk de...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!