Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen következményekkel jár, ha nem tartom be a 7 napos szünetet?
Arra gondolok, hogyha a 7 nap helyett mondjuk csak 4 vagy 5 vagy 6 napot tartok be. Milyen következményei lehetnek? Sokszor csináltam már hogy lecsíptem picit a szünet végéből.
Azt tudom hogy a teljes 7 nap eltörlése az komoly gondokkal járhat, de mi van akkor ha csak 1-2 nappal rövidítjük meg?
4 éve szedek fog. gátlót, triodena-t.
ezek a gyógyszerek idővel kiürülnek a szervezetből. nemhiszem h megérné kockáztatni. minél több időt vársz annál nagyobb a teherbeesési kockázat.
am meg mit vársz? elkéne olvasni a betegtájékoztatót. nemkéne hazárdírozni egy gyerekkel.
kicsit hlyén érzem magam h egyáltalán megállok egy ilyen kérdésnél. annyira alap lenne h a gyógyszereket a megadott utasítás szerint használjuk.
előző voltam 21/f
Várok? Miről beszélsz? Olvasd el rendesen a kérdést. Nem a szünet hosszabbításáról beszéltem hanem a rövidítéséről.
És elsősorban nőkhöz intézném a kérdést, hiszen ők szednek fog.gátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!