Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csökken a fog. Gátló hatásossága, ha fél liter vízzel vettem be?
Figyelt kérdés
Nem tudtam inni és nagyon szomjas voltam és épp akkor vettem be a fogamzásgátlóm.
Azt írja a betegtájékoztató, hogy lehetőleg kevés vízzel vegyük be.
Akkor most csökken a hatásossága?
2011. ápr. 10. 21:16
1/4 anonim válasza:
Csökken a hatótávolság. Ha jól tudom 5 méterről 3,5re. Szóval ennél közelebb ne engedj pasit magadhoz.
2/4 anonim válasza:
na ne viccelj, fél l nem is sok. nálam 1.5 liternél kezdődik az a bizonyos "sok". de 2 litert is meg tudok inni egyszerre ha nagyon akarok.
3/4 A kérdező kommentje:
Én is sok vizet iszom, de nem akkor amikor a fogigátlót veszem be.
A kérdésemre választ még nem kaptam.
2011. ápr. 10. 21:33
4/4 anonim válasza:
itt a válasz: tökmind1, hogy mivel veszed be, csak csengőfű teával ne, mert az a legtöbb fogamzásgátlót hatástalanítja. az, hogy mennyi vizet iszol, nem számít.
ne aggódj, a tabletta biztonságos, én több, mint egy éve szedem és énis ittam sok vizet vele, nem számít!:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!