Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tartjátok a kotont?
Figyelt kérdés
Nem csak akkor van nálam ha készülök valakihez, hanem ha megyek valahova, ha suliba megyek, mert ugye, sose lehet tudni. Ha meg tényleg megtörténik (ami néha szokott lenni) akkor legyen nálam védelem. A zsebemben nem szeretem tartani, mert ha belenyúlok vmiért (pénz, telefon, stb) akkor félek hogy esetleg kicsúszik a zsebemből és mindenki meglátja. A táskámban megsérülhet, elveszhet,, szintén kieshet belőle. A fenekemre celluxozva meg nem valami kényelmes.xD
Szóval ti hol tartjátok?
2011. ápr. 9. 13:41
1/9 anonim válasza:
Nem mondom meg mert jössz és ellopod!
3/9 anonim válasza:
De mondod hogy félsz h kiesik a zsebedböl és be cinkelsz :) Ne foglalkozz vele te legalább védekezell :) és ez a lényeg ne foglalkozz másoknak a véleményével ::)
4/9 anonim válasza:
Én jobban félnék a helyedben attól ha minden nap zsebre vágod sérül a koton mint attól, hogy esetleg kiesik a zsebedből és meglátják! Hány éves vagy 10?
6/9 anonim válasza:
Hali :)
Jómagam is a Tárcámban tarom, meg ithon, bizti ami bizti.
A táska sem hátrányos,csak akor tarsd meg az eredeti dobozát, abban nem igazán sérül.
7/9 anonim válasza:
Én csomagolással együtt felhelyezem a rektumomba. Biztos hely.
9/9 anonim válasza:
tárca az alap, és én nem bánom ha mások észreveszik nálam :D sőt, büszke is lehetnék mivel legalább én felkészült vagyok és védekezek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!