Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak az arcommal? Ez a tabi miatt van, amiért abba hagytam?
persze ha ideges vagy simán kijöhet...
Menj vissza dokihoz ő tud pontos adatot mondani. de sztem 3 hónap múlva szedheted újra...
Jah és próbálj ki ilyen arc tisztító krémeket... :) hátha
elsö vagyok :) nekem fel ev kellett mire ujra tudtam szedni, de ez azert volt, mert teljesen rendszertelenül jött meg, miutan abbahagytam.
Az idegessegtöl is lehet, persze, amugy nekem kb 2 het, mire rendbe jön a böröm, egy kis odafigyeles mellett (reggel-este arlemoso, arctonik, arckrem, en Dr. Hausckat hasznalok, mondjuk ez nem olcso, de nekem ez jött be), mindig lemosom a sminket, börradir meg az ilyen szokasos dolgok... de egy kozmatikus egy ora alatt rendbe hozza am, egy tini tisztitas 5.000 ft körül van mar, utana csak szinten kell tartani (persze ugyanugy, de nem kell megvarnod a ket hetet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!