Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet ebből baj? Kimaradt 2...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből baj? Kimaradt 2 szem. Több inf. Lent.

Figyelt kérdés

Kb. 2 hete hétvégén nagyon siettem. A nagy sietségben a gyógyszerem itthon maradt, így a péntekit ill. a szombatit nem tudtam bevenni. Vasárnap hazajöttem és pótoltam. Tudom ez nem ér semmit, mert egy szemet is 12 órán belül pótolni kell..

Sok helyen olvastam, hogy két szem kihagyásával már semmit nem ér arra a hónapra a gyógyszer és a védelem arra a hónapra nem lesz már érvényes. Én azért minden esetre végig szedtem a 21 szemet. Tudni kell, hogy hiába szedek fogamzásgátlót, soha nem hagyom, hogy a párom bennem élvezzen el, ahhoz túlságosan tartok a terhességtől. Lehet így gond?!

2011. ápr. 8. 07:59
 1/8 A kérdező kommentje:
Tri-regolt szedek.
2011. ápr. 8. 08:06
 2/8 anonim válasza:
Szia! Szerintem minden várj egy kicsit a gumi nélküli szexel,inkább védekezzetek vele,addig míg újra rendesen helyre nem áll! Amúgy nem haragszol meg ha megkérdezem mi a véleményed a gyógyszerről? Vannak mellékhatásai? Híztál tőle? A melled nőtt tőle? Remélem nem gond ha megkérdeztem,mert én is ilyet akartam íratni de sok rosszat hallottam róla!
2011. ápr. 8. 08:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát igy már nem hat... Várj pár hetet amig rendeződik. Amúgy meg nyugodtam hagyhatod, hogy elélvezzen benned ha úgy van, nem sok esélye van a terhességnek.
2011. ápr. 8. 08:58
 4/8 A kérdező kommentje:

Szerintem semmi baj a gyógyszerrel:-)

Nem híztam tőle, nem lettem szőrős, de nekem a mellem se nagyon nőtt max. egy kicsit :) Az elkezdése óta semmi .. olyan tünet nem jelentkezett ami fájdalommal járt volna ( pl. fejfájás, vagy hasi görcsök esetleg ) :)

A menstruációmnak ma kellene megjönnie, de még semmi. Nagyon remélem, hogy nincs baj. Tisztába vagyok vele, hogy elmehetett volna benne, persze amikor nem hagytam ki 2 szemet, de én akkor se akartam, hisz ha elmegy akkor az megint egy + ami okot adhat a terhességre. Gondolom így kisebb esélye van annak is, hogy terhes vagyok. Most várok, de azért ideges vagyok, mert gyógyszer mellett időben kellene jelentkeznie a menstruációnak, de semmi:(

2011. ápr. 8. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem azért még ne izgulj. én is szedek tablettát, de nekem is előfordul ilyenkor is, hogy nem jön meg pontosan mindig ugyanazon a napon. Sokx csúszik egy napot. Ha meg még ki is hagytál két napot, nem csoda, ha elcsúszott kicsit. Nem valószínű, hogy terhes vagy, ha soha nem hagyod a barátod elélvezni benned...amúgy szerintem ha rendesen szeded a bogyókat, mikor nem felejted el, nyugodtan hagyhatnád a barátod végigcsinálni a dolgot:-) nem lehet belőle baj...
2011. ápr. 8. 22:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod. :(

Tudom, de annyira félek, még így is, hogy gyógyszert szedek:S Utolsó gyógyszerem kedden vettem be, ez a negyedik gyógyszermentes napom és még mindig semmi :( És nem is érzek semmit :( Utolsó együttlét múlt vasárnap volt, érdemes terhességi tesztet csinálni ?:(

Sajnos nagyon elvagyok keseredve.. a 'Párom' annyira semmiként kezeli a dolgot..:( Én aggódom ő meg össze-vissza tereli a dolgot.. emellett most is alszik nyugodtan otthon..:( Annak ellenére, hogy felhívtam.. reggel, hogy mennyire aggódom.. nem is érdekli.. lefeküdt aludni.. :(:(:(

2011. ápr. 9. 11:01
 7/8 anonim ***** válasza:
De ha 2 szemet kihagytál, akkor az is belezavar.
2011. ápr. 9. 12:07
 8/8 anonim válasza:
Én pont olyan gyógyszert akartam íratni,amitől hízok egy kicsit és nőnek a melleim :) nekem a Jangee-t írta az orvosom,abból is az erősebbet! Remélem fog tőle nőni :) és hízni is fogok :) azért nem mertem íratni a Tri-regolt,mert sok roszat hallottam róla... és megjött már ??
2011. ápr. 13. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!