Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Főleg tapasztaltabbaktól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg tapasztaltabbaktól kérdezem! Komolyan csak 50%-ban ad védettséget az óvszer?

Figyelt kérdés

Nőgyógyász mondta, hogy ilyen korban gyógyszer a jó, gumit ne használjuk, nem ajánlja, mert hogy csak 50%-ban véd.

Ez most komoly ? Ezt azzal indokolta, hogy a védekezésben a nőknek van nagyobb felelősségük, ezért nem mindegy, hog y mivel és hogyan. Én úgy tudtam, hogy az egyik legbiztonságosabb módszer.

Nem akarok gyógszert szedni, de még ennyire sem terhes lenni...

2011. ápr. 7. 17:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
szerintem járj utána hogy melyik feketepiacon vette a nőgyógyászod a diplomáját.
2011. ápr. 7. 17:42
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Marhság, ha nem selejtes gumi, ergo nem szakad ki, 100% védettség mint a nemkívánt megtermékenyítés mint az esetleges nemi betegségek terjedésének megelőzésében. Az a nődoki egy marha.
2011. ápr. 7. 17:44
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Ez butaság! A legbiztosabb módszer, a legkevesebb mellékhatással.
2011. ápr. 7. 17:45
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

Namost ha az emberek fele azt hazudja hogy azért kell esemény utáni tabletta, mert az óvszer kiszakadt (nem vallja be hogy fel se húzta), akkor a nőgyógyász könnyen jut arra a következtetésre, hogy az óvszer valahogy "tudja" hogy milyen korú a felhasználó, és a tiniken csakazért is kiszakad. Vagy pedig az abortusz előtt hazudja azt a tini, hogy használt gumit.

Én könnyen el tudom képzelni, hogy az orvos csak vicceskedve mondta az 50%-ot, mondván, hogy az ilyen korú egyének vagy felhúzzák vagy nem (50-50%). Valószínűleg vannak tapasztalatai...

Egyébként a gumi nem tudja, hogy hány éves emberke használja, tehát ha jól van felhúzva, akkor ugyanúgy véd.

2011. ápr. 7. 17:50
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
szerintem ilyen ahapon minden 50% , vagy igen vagy nem.
2011. ápr. 7. 17:55
 6/14 anonim ***** válasza:
33%

A gyógyszer nem véd a nemi betegségek ellen, míg az óvszer igen. A gyógyszer marha kellemes és kényelmes a férfinak, az óvszer meg tompítja kicsit az érzéseket. Valamint a védekezésben mind a két félé a felelősség egyformán, csak a nő többet veszthet, mert ő lesz terhes/neki lesz abortusza, nem a férfinak.

Ritka szexista pasi lehet az a te nőgyógyászod. Én lecserélném egy normálisabbra.

2011. ápr. 7. 18:02
 7/14 A kérdező kommentje:

Akkor azt mondjtáok, hogy biztonságos ? Már teljesen elbizonytalanított. Mondott még valami a hüvelygyűrűről, hogy még azt is ajánlja.

Amúgy nő, nem férfi...

2011. ápr. 7. 18:05
 8/14 anonim ***** válasza:
68%

Az tény, hogy ha gyógyszert szedsz, biztos lehetsz abban, hogy beszedted. Az óvszernek van egy olyan hátulütője, hogy a másik fél használja, ergo kicsit meg kell bíznod benne.

Másrészről viszont az óvszer véd a betegségektől is, ráadásul nem avatkozik be a szervezeted hormonháztartásába.

2011. ápr. 7. 18:05
 9/14 anonim ***** válasza:
67%
A hüvelygyűrű is hormonális. Annyival jobb, mint a gyüógyszer, hogy mivel helyileg hat és nem megy át az egész emésztőrendszereden, jóval kebesevv hormon van benne, mert kevesebb is elég, és hogy nem felejheted el mindennap bevenni, mert 3 hétig egyfolytában fent van Viszont akkor is beavatkozás a hormonrendszeredbe, és ezt főleg fiatal korban kerülni kellene. Én még most is kerülöm, 33 éves anyukaként, és hormonmentesen védekezünk.
2011. ápr. 7. 18:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Az óvszer a létező legbiztonságosabb hormon mentes védekezési mód. Nincs ilyen hogy 50% meg ilyenek, ez címeres baromság. Nincs olyan hogy 2 spermából 1 'átszökik".

De, ha nem bízol eléggé az óvszerben, vannak egyéb nem hormon alapú készítmények (krémek stb) kérdezd meg a nőgyógyászod.., vagy inkább egy másikat.

2011. ápr. 7. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!