Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatalok többsége miért nincsenek tisztábba a védekezéssel és miért kockáztatják meg a terhesség lehetőségét?
"azért nem látni sok terhes tinit"
Azért nem látni sokat, mert elvetetik. Három terhességből egy abortusszal végződik.
"miért ilyen felelőtlenek?"
Én 25 éves voltam az első alkalommal, és belehaltam volna, ha az első néhány alkalommal nem a maga természetes teljességében tapasztalhatom meg az együttlétet. Valahogy "éreztem", hogy nem "fenyeget" a babásság, de valojaban nagyon nem ez érdekelt, hanem a szerelmi egyesülés - minél közvetlenebbül, és ma is az érdekel.;) Ez az élmény, erő, hatalmas dolog, minden más eltörpül mellette.... :) Szóval ha utána közvetlenül meghalnék, akkor is magamba akarnám gyömöszölni a szerelmemet. Ellenállhatatlan, hatalmas erőről beszélünk, labdába sem rúg mellette a ráció. (36N)
Most elolvastam azt is, masok mit irtak.
"A csapból is az folyik, hogy anélkül élvezhetetlen a szex, pedig ez baromság.
A pasik is egyfolytában nyávognak. "
Ez nagyon igaz. Még huszonévesen is képesek érzelmileg, mentálisan sérült fiúk olyan beteg kívánalmakat támasztani a lányoknak, amin tényleg múlik, hogy ha a lány nem megy bele, akkor nem lesz kapcsolat. És igen, közte van az óvszerhasználat mellőzése is. Amikor az ember pedig minden életerejével egy bizonyos fiút akar kedvesének, akkor a fiú mentális zavarai nem számítanak... csak majd 10-15 év múlva lesznek olyan erősek, a masik nemnek annyira nem kiszolgaltatottak, hogy már nem _muszáj_ a kapcsolat a saját maga testi-lelki védelmével szemben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!