Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hormonmentes fogamzásgátlási módszerek vannak még az óvszeren és a Pharmatex termékein kívül?
A pesszáriumot nem "teszik fel" olyan nőknek akik szültek már, az a spirál. Kevered őket.
A pesszáriumot a nő teszi fel saját magának, a méhszájra, olyan mint a pasiknaka gumi....
Én nem vállalnám be, rohadtul nem érzem, hogy hol van a méhszáj.... el se érem... mivel kicsit duci vagyok
Kedves 20:26-os válaszoló!
A mai felgyorsult világban nem mondhatod komolyan, hogy figyeljen a teste jelzéseire, mert úgy teherbe esik mint a pinty.
Tudnillik, ezek a jelzésre figyelős módszerek a legkevésbé megbízhatóak.
A kérdésre a választ jó magam is keresem. Így nem tudom mi a jó megoldás, de ez a figyelgetős biztos nem.
13:36-os vagyok:
2. A nők havi ciklusának egyetlen napjáról sem állíthatjuk...,
hogy a fogamzás teljesen kizárt. Tény, hogy a természetes módszerek pont azon alapszanak, hogy vannak olyan napok, amikor ennek rendkívül kicsi a valószínűsége, de az esetleges meglepetéssel mindig kell számolnunk.
A rendszerint szabályos ciklusúaknál is lehetnek eltérések stressz, betegség, klímaváltozás vagy éppen (szexuális) öröm hatására, a tüszőrepedés bizony előbb is bekövetkezhet. Másrészt a spermiumok is meglepő életképességről tehetnek tanúbizonyságot. Eléldegélnek olykor 8 teljes napig is, mintha csak az ovulációra várnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!