Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tablettától lenen a hangulatromlásom? Bővebb lent
Figyelt kérdés
Már 2 éve szedem a fogamzásgátlót. Most feltűnően rosszabb kedvem van,meg egyből kombinálok,rosszabb dolgokra gondolok néha :S Mitől lehet hogy ilyen hirtelen egy hét alatt ilyen lettem?:S Eddig sose volt velem ilyen2011. márc. 31. 22:15
1/5 anonim válasza:
Hát ha a gyógyszertől lenne akkor már sokkal korábban kellett volna történjen. Valami egyéb kell, hogy közre játszon.
2/5 anonim válasza:
Ja, gondolj más indokra. Nem valószínű, hogy 2 év után jönne ki rajtad. De megkérdezheted az orvosod
3/5 A kérdező kommentje:
Még mitől lehet ennyire hangulat változás szerintetek?:S Már kb egy hete ilyen vagyok,pedig nincs semmi probélmám
2011. márc. 31. 23:01
4/5 A kérdező kommentje:
*problémám
2011. márc. 31. 23:01
5/5 anonim válasza:
de igen a gyógyszertől is lehet,hogy már telítődött vele a szervezeted.
nekem 1 év után jött ki,hogy nem szedhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!