Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Petevezeték elkötés után mennyi az esélye annak hogy terhes lehetek?
40 éves vagyok és már van 2 gyerkőcöm. A 2. után "elköttettem" magam. Most az van, hogy február elején menstruáltam utoljára, közös együttlét is talán csak 1-2 x volt. De mér mintha érezném a tüneteket, de lehet hogy csak bebeszélem magamnak. Mindenféleképpen elmegyek orvoshoz, mert ha ez nem terhesség, akkor vmi más probléma lehet.
Elsősorban hasonló anyukák válaszát várom. Köszönöm.
Utolsó: Teljesen ellentétes vagy magaddal. Azt írod szabadidejében minden 40 éves.... Aztán meg írod, hogy a családdal nem foglalkozik... Na most akkor nem az jön le, hogy Szabadideje minden embernek van és azt csinál vele amit akar? Attól még foglalkozhat a családjával nagy okos.
Egyébként kérdező,én úgy tudom hogy nem esélyes újra teherbe esni. De lehet tévedek, menj el orvoshoz az biztosabb.
Nekem 11 éve nincs vele semmi bajom.
Van, hogy késik, olyankor én is rögtön azt hiszem, hogy terhes vagyok, de aztán megjön, úgyhogy nem idegesítem magam nagyon miatta.
1-2 hétnél több késés még azért nem fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!