Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van miért aggódnom?
Figyelt kérdés
Február 27-én jött meg az előző havi vérzésem. általában mindig pontosan jön meg max 1-2 nap eltéréssel. Azonban már ma van negyedik napja,hogy késik és már kicsit aggódom. Mivel a közt lévő időszakban éltem nemi életet ugyan védekeztünk (de egyszer fordítva kezdtem el felhúzni a gumit aztán fordítottam meg, szerintem nem feltétlenül kerülhetett rá még akkor bármi olyan, mert nem ért hozzá annyira nagyon csak a vége egy picit) ez az időszak a peteérésembe belesett. Viszont már idegeskedem miért nem jön meg. Mert jelentkeztek a tüneteim amik menszesz előtt szoktak pl. jobban kijöttek a pattanásaim, rövid ideig fáj a hasam esetleg a fejem, nyugtalanabb is vagyok étvágyam is nagyobb. és a petefészkemben egyébként cisztám is van szóval lehet hogy azért is késhet, csak eddig nem késett ezért izgulok kicsit. Van miért?2011. márc. 31. 18:54
1/3 anonim válasza:
Huh nekem ez akkor volt izgalmas amikor 2 hetet késett :D
De szerintem nyugodj meg... bár én is végigpisiltem két terhességi tesztet, de nem lettem terhes.
Ha 4-5 napon belül nem jön meg, szerintem vegyél tesztet, az majd megmondja a tutit. Azért csak ennyivel később, mert ha most néznéd meg, lehet téves lenne. De már 10 nappal a menzesz késése után jól kimutatható hogy terhes e az ember vagy nem.
2/3 anonim válasza:
A ciszta miatt simán lehet...nekem 80 napot késett az miatt..az volt a szerencsém, hogy én akkor nem éltem még nemi életet, szóval nem kellett a terhesség miatt aggódnom, és szerintem neked is felesleges, hisz már jelentkeztek a mensi előtti tünetek :) ha esetleg nem jön meg 1-2 nap múlva, akkor javaslom, szerezz be cickafarkfű-zsálya teát, nekem az hozta meg az említett 80 nap után:) Reggel és este egy bögre tea, és egy hét múlva meg is jött:) Üdv :)
3/3 anonim válasza:
Ha most kezdtél el rendszeres nemi életet élni akkor előfordulhat, hogy késik ettől a menszeszed...az is közre játszhat, hogy idegeskedsz miatta. Próbálj meg megnyugodni, ha nem meg menny el dokihoz, ő 100% biztosat tud mondani.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!